3500 TL Sistem Tavsiyesi

Alternatif.
inventus.com
3535.png

Gayet iyi sistem attığın sistem aynı zamanda skylake :D Bak @Tristan23 attığım linktekiyle seninkinin arasındaki tl farkı var.
O parayla adam GTX 980'e geçer. 500tl fark var aralarında. Anakartta değişmiş güzel olmuş. Kasa da değişmiş. O kasayı bilmiyorum ama senin gözünden hine de güzel olmuş. Tekrar söylemeye gerek yok diye düşünüyorum. Arkadaş kendi isteğiyle karar verecek ve performans bakımından seninkiyle, attığım linktekinin hiç bir performans farkı yok. Senin beğenmediğin bu sistem çok daha F/P..

Gayet iyi sistem attığın sistem aynı zamanda skylake :D Bak @Tristan23 attığım linktekiyle seninkinin arasındaki tl farkı var.
O parayla adam GTX 980'e geçer. 500tl fark var aralarında. Anakartta değişmiş güzel olmuş. Kasa da değişmiş. O kasayı bilmiyorum ama senin gözünden hine de güzel olmuş. Tekrar söylemeye gerek yok diye düşünüyorum. Arkadaş kendi isteğiyle karar verecek ve performans bakımından seninkiyle, attığım linktekinin hiç bir performans farkı yok. Senin beğenmediğin bu sistem çok daha F/P..
Senin linkini attığın sistem hangisi?

Benim önerdiğim sistemle arasındaki 500 liralık fark nerede? Ben göremiyorum da. Çünkü benim tavsiye ettiğim sistem 3535 lira tutuyor. Aralarında 160 lira fark var. Bu farka gtx 980 sığdırılabilir demişsin. Rica ediyorum bu bütçeye Gtx 980 sistem sığdırır mısın skylake. Bekliyorum.
Evet , kusura bakma Kapıda Ödeme bölümüne baktım direk 3830 lira felan diyordu kusura bakma üstteki fiyatları da KDV zannetim. Bir de öyle bir yazmışsın ki '' Çıkışa gel!!'' tarzında. Bekliyorum demişsin evet olmaz yok öyle bir dünya zaten :) Buraya kavga etmeye değil hatalarımızı düzeltip en iyi sistemi çıkartıp arkadaşa sunmak amacımız.
Bu konuyu abartmışsın biraz.

Canım kardeşim etki tepki meselesi. Sen önce kendi yazdıklarına bak. Birşey yarıştırır gibi bana: "Benim sistemim daha iyi, senin dizdiğin sistem fiyatına 980 dizilir." diyorsun dizmeni bekliyorum dediğimde de abartmışsın diyorsun. Önce kendi hal ve hareketlerine bak. Elbette kimse buraya kavga etmeye gelmiyor.

Canım kardeşim etki tepki meselesi. Sen önce kendi yazdıklarına bak. Birşey yarıştırır gibi bana: "Benim sistemim daha iyi, senin dizdiğin sistem fiyatına 980 dizilir." diyorsun dizmeni bekliyorum dediğimde de abartmışsın diyorsun. Önce kendi hal ve hareketlerine bak. Elbette kimse buraya kavga etmeye gelmiyor.
Şimdi konu buraya kadar gelmişken söyleyeyim.
En iyi sistemin benimki olduğunu 'düşündüğümü' söyledim. 500tl farkın olduğunu söyleyerek yalnış söyledim ama hatamı düzeltebilirdin. Senin sistemini de beğendiğimi söyledim anakart ve kasa güzel olmuş dedim. Abartmışsın derken 3500tl'den bahsediyoruz , benim yalnış gördüğüm 3800tl'den değil. Kimseyi küçük düşerecek kelime kullanmadım ve kimseye de laf etmedim. Arkadaşın kendi seçimine bağlı diye ekledim. Burda sistemini beğenmedim de demedim F/P'da daha iyi dedim. Saygı sınırını aşmadığımı düşünüyorum. Burda etki tepki değil direk tepki var güzel kardeşim :) Okuduğunuz için teşşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı