3500 TL Sistem Toplama Tavsiyesi

RthRoL0vr

Centipat
Merhaba abilerim kardeşlerim inventusdan bir PC topladım. Normalde 5000 TL civari ama ben ekran kartı ve SSD'yi sonradan alacağım. Bu PC iyi olur mu? Sadece oyun video ve dLive yayınları için bu fiyatıyla 3500 TL oluyor. Ne diyorsunuz upgrade yapabilir miyim? Çünkü ileride i7 ve RTX 2060 gibi upgradeler düşünüyorum. PC toplamaktan fazla anlamam. Şimdiden teşekkür ederim. (SSD'de Windows olacak onun için)
Screenshot_2019-10-22-21-07-50.png

Sade inventus olursa sevinirim.
Ve ileride Cooler Master'in sıvı soğumasını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İ5 9600K uzun yıllar yeteceğini düşünüyorum ancak ekran kartı RX 570 almanı tavsiye ederim.Daha güçlü ve daha ucuz.Yayın için Ryzen daha performanslıdır ve neden sadece İnventus diğer sitelerdende yapabilirsin şehir efsaneleri artık yok.

Son düzenleme:
İ5 9600K uzun yıllar yeteceğini düşünüyorum ancak ekran kartı RX 570 almanı tavsiye ederim.Daha güçlü ve daha ucuz.Yayın için Ryzen daha performanslıdır ve neden sadece İnventus diğer sitelerdende yapabilirsin şehir efsaneleri artık yok.
Seni anladım ama şu yüzden hemen cevaplayayım amd den hiç birşey anlamam inteli biraz daha biliyorum o yuzden. Cevap yardımcı olduğun için teşekkürler o şehir efsanelerini biliyorum yok çok ısınıyormuş falan

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı