3500TL Masaüstü Toplama

ekran-alintisi-jpg.117953

Hatayı bildirdiğiniz için teşekkür ederim. Güncelleyip tekrar siteye yükledim.

@Korucuoglu yaptığınız program iyi hoş da, daha fazla çeşit ve detay olması lazım. Mesela RAM'lerin sadece MHz'ini yazmışsınız ama CL değeri de çok önemli. Daha birçok detay eklenebilir. Onun dışında iyi bir uygulama (y)

Söylediğiniz gibi programa daha ekleyecek daha çok şey var. Şu anda PSU lara 750W seçeneğini ekliyorum. İşlemci ve Anakart fiyatları güncellendi diğer bileşen fiyatlarını da güncelledikten sonra söylediğiniz kısımlara da el atmayı planlıyorum :)

Söylediğiniz gibi programa daha ekleyecek daha çok şey var. Şu anda PSU lara 750W seçeneğini ekliyorum. İşlemci ve Anakart fiyatları güncellendi diğer bileşen fiyatlarını da güncelledikten sonra söylediğiniz kısımlara da el atmayı planlıyorum :)
Ve ürün isimlerinde yeterli detaylar yok:
Örneğin 80+ PSU larda 80+ yazmıyor ;)

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız çok güzel ve değerli benim için, Çok sağ olun..

Dostum bu sistem son oyunları üst düzey kaldırır mı peki?
Kaldırır güzel kardeşim :)

Dostum peki senin tavsiye ettiğin Ram'ler yerine bu nasıl hem daha uygun.

Kingston Hyperx F 8GB(2X4) 2666 D4 HX426C15FBK2/8
2666 Mhz Ram daha uygunsa onu al fakat hine de anakartın desteklediği 2133 Mhz hızında çalışır. 2000'in üstü zaten yeterli. Bu Ramler C15 değerinde yani biraz fazla C14 'lük bir Ram almaya çalış. Cl değeri çok önemli.

Webdenal.com'dan topluyor fakat ordaki fiyatlar güncel değil ve kargo paraları dahil değil. Kargo paralarıyla o sistem 50-100 TL arası artacaktır.

Kargolama parası 20-25 lira arasında değişiyor sitede. Ve fiyatların yarısından fazlasını dün güncelledim, Diğer bileşenlere de baktığımda zaten çok büyük fark olmadığını çoğunlukla 1-2 TL gibi fark olduklarını gördüğümden dolayı onlara pek güncellemede bulunmadım.

Kısacası aynı sistemi webdenal.com'da toplarsanız kargo parası hariç 5-10 lira fark yapar en fazla.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı