alierdogann
Hectopat
- Makaleler
- 1
Evet yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen itopya.com veya Vatan Bilgisayar'dan toplayın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğiniz 2 firmada istisnalar hariç en pahalı donanım satanlar.Evet yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen itopya.com veya Vatan Bilgisayar'dan toplayın.
ucuz donanım satan site önerir misinizSeçtiğiniz 2 firmada istisnalar hariç en pahalı donanım satanlar.
Sinerji, teknobiyotik, inventus, incehesap gibi siteler burada tavsiye edilen sitelerden bazilaridir. Sistemi kendiniz toplayabilecekseniz her donanimi ayri firmadan almak faydali olur. Teknobiyotik kargo bedeli aliyor bildigim kadariyla. Teknolojipazar sitesi genel olarak digerlerinden uygun fiyatli oluyor, sitede tavsiye eden varmi bilmiyorum ama ben birkac alisveris yaptim her hangi bir sorunla karsilasmadim. Nanokatalog var fakat o da hem ithalatci firma garantisi ve uzun teslimat sureleri yuzunden herkese gore olmayabilir.ucuz donanım satan site önerir misiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.