3600 TL Monitörsüz i5 6500 Sistem Toplama

Önerdikleriniz bütçemi fazlasıyla aşıyor maalesef. ayrıca benim psu yetersiz mi ve sizin önerdiğinizde 80+ yok gibi duruyor? herkes onu öneriyor halbuki

Şaka mı yapıyorsun yoksa benle maytap mı geçiyorsun. Senin seçtiğin N10 kasa, KCAS PSU ve W120 soğutucunun toplam bedeliyle benim önerdiklerimin toplam bedelini karşılaştır ondan sonra bütçeni aşıp aşmadığını tekrar düşün. Buda artık konuya son mesajım ben önerilerimi fazlasıyla sundum gerisi sana kalmış.

Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıyorum ama sistemin son halini paylaşıp yorumlarınızı almak istedim.
Ekran kartında bir soru işareti var kafamda, acaba 500 lira fazla verip aynı sistem için msı gtx 1070 gaming x 8gb mi alsam yoksa gtx 1060 ta sabit mi kalsam karar veremedim. Elimdeki monitör hp2211x serisi. Şu anda monitör alacak gücüm yok. Oyun için topladığımı tekrar belirtmek istiyorum. Aşağıda parçaların en ucuz halini derledim ve siparişi vermek üzereyim. Bana son olarak tavsiyeleriniz nelerdir. Bu sisteme gtx 1070 dar boğaz yapar mı yaparsa ne kadar yapar. Ayrıca Güç kaynağını modüler seçmedim sanırım onun içinde ekran kartına göre tavsiyenizi istiyorum. Ve Sistem parçalarında max 60tl fazla ver bu parçayı al demek istediğiniz yerler var mı? Genellikle rust gibi oyunlar oynamak amacım. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Hepinize teşekkür eder iyi forumlar dilerim :)
sistem ince son.jpg

---
1060 ile siner son.jpg

---
1070 ile son.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı