3699 TL'ye XBox Series S Alınır Mı?

MUHAMMEDALİ66

Kilopat
Katılım
2 Haziran 2017
Mesajlar
877
Çözümler
4
Yer
Kocaeli/İzmit
Merhabalar. Ekran kartı stokları bulmak gerçekten çok zor. Doğru düzgün ekran kartı yok piyasada. Ekran kartı alamadığım için X Box X S almayı düşünüyorum. 4 TFLOPS grafik çizme gücü var. Gtx 1060 6 Gb ile neredeyse aynı. (Gtx 1060 6 Gb: 4.375 TFLOPS). The Witcher 3'ü Ultra ayarlarda 30 FPS oynayabilir miyim? Bir de Youtube'tan izlediğim videolarda -The Witcher 3 için söylüyorum- grafik kalitesini değiştiremiyoruz. X Box X S ile oyun oynadığımızda grafik ayarlarını değiştiremiyor muyuz? Konsolcu arkadaşlardan yardım istiyorum.
 
Evet hocam. Konsolda PC gibi ayarlar yok. Ekrana göre kendisi optimize eder.
 
Hocam, oyuna göre değişir. Bazı yerlerde 60 FPS alır. Bazı yerlerde alamaz.
 
Peki grafik kalitesi olarak, PC'deki hangi ayarlarda oynayabilirim sizce? Bu arada 1080P Bilgisayar monitörüyle oynayacağım.

Bu oyundan oyuna değişir. Mesela Hitman 3'te doku kalitesi Series X'te 4K'da Ultra, PS5'te 1800P'de Orta-Yüksek, Series S'te ise FHD Orta ayarlarda çalışıyor. PC'den grafik konusunda bu kadar sorgular şekilde geçecekseniz Series S almayın yer yer gözünüze batacaktır, çünkü her oyun iyi bir optimizasyonla çıkmıyor. Witcher 3 ise yeni nesil güncellemesini henüz almadı ve oyunun Xbox One S sürümüyle çalışacağı için muhtemelen tatmin etmeyecektir. Konsolda kaç fps alırım alırım, ne çözünürlükte oynarım mevzusuna sürekli takılacaksanız Series X'e yönelin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı