3700X işlemci için anakart önerisi

2.5K gördüm ben fiyatını ama, başka bir yerde felaket bir indirim mi var?
H150i Pro XT ile karıştırmış olabilirsin. Benim bahsettiğim model bu:

@golazo soğutucu alman yerine önce o kasayı ve güç kaynağını değiştirmeni öneririm. İyi ürünler değil.

H150i Pro XT ile karıştırmış olabilirsin. Benim bahsettiğim model bu:

Evet ben yanlış bakmışım :D

@golazo bu arada evet, kasa ve PSU değiştirmen daha iyi bir hareket olur. O manevra seni komple bir sistem masrafından kurtarabilir :D

Zaten sanırım öyle havadar bir kasa da değil. Soğutucu desteği ile alakalı sadece ön panele 360mm'ye kadar takılabiliyor. Üste de 240mm takılabilir en fazla büyük ihtimal.

@golazo

Bunun da PSU'su aşırı iyi sayılmaz. Şu manevra daha iyi;

@golazo paylaştıkların da çok iyi sayılmaz. Bu ürünlere bakabilirsin:

@golazo paylaştıkların da çok iyi sayılmaz. Bu ürünlere bakabilirsin:

Beyaz olan kasa ile güç kaynağını alsam daha ekonomik oluyor. Eğer bir sakınca yoksa bu şekilde alabilirim aslında. Teşekkürler bu arada.

Beyaz 4000D de ki dahili fan sayısına bakmak için n11 sitesine girdim de. Ürün kutu hasarlı olarak satılıyormuş. Emperor satıcısını az çok biliyorum, güvenilir. Ancak söyleyeyim bilginiz olsun.

Diğer paylaştığım kasa bazen indirime giriyor. 1.400 TL civarına iniyor. Onu da tercih edebilirsin.

Ayrıca yarın akşam olacak İncehesap Gaming Gecesini de takip edebilirsin. Bazen iyi fırsatlar oluyor.

Beyaz 4000D de ki dahili fan sayısına bakmak için n11 sitesine girdim de. Ürün kutu hasarlı olarak satılıyormuş. Emperor satıcısını az çok biliyorum, güvenilir. Ancak söyleyeyim bilginiz olsun.

Diğer paylaştığım kasa bazen indirime giriyor. 1.400 TL civarına iniyor. Onu da tercih edebilirsin.

Ayrıca yarın akşam olacak İncehesap Gaming Gecesini de takip edebilirsin. Bazen iyi fırsatlar oluyor.

Teşekkür ederim hocam yarın bekleyelim bakalım indirimleri. Acelem yok zaten ekran kartı bulamadığım için 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı