Dostum Akakçe üzerinden topladığında bu bütçeye 4070 Super'li kasa toplarsın zaten hem taksit yapma imkanında bulunur farklı sitelerden aldığın için parçalar peşin fiyatına taksitli genelde.
Etiketlendiğim mesajdaki sisteme bakın.38.000 TL bütçeyle sistem bakıyorum. Tercihen 4070 Super'li sistem isterdim ama çok pahalı gibi. İyi sosyaller.
Etiketlendiğim mesajdaki sisteme bakın.
Sağ olun hocam gayet güzel duruyor.@bdxmrz hocamın diğer bir konudan verdiği tavsiye. 39.400 TL Bir tık aşıyor ilgilenirseniz bakın.Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Hocam ben kendim zar zor bir tane sistem yapbildim kendim emin değilim nasıl oldu ama. Bu süreçte 7800XT'ye kaydım. Ancak eğer öyle bir seçenek yoksa bunu yazıp geçeceğim. Zira kasayı kendime almıyorum. Alsam 7800XT alırdım ancak zaten alacak kişi de biraz takıntılı RTX falan olsun kafasında.
Sağ olun hocam gayet güzel duruyor.
Kasayı özelleştirip alın.AMS R5 7500F- RTX 4070 SUPER 12GB - B650M S2H DDR5 - 1TB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMS R5 7500F- RTX 4070 SUPER 12GB - B650M S2H DDR5 - 1TB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.