3800-3900 TL Sistem Tavsiyesi

Sinerji DCK980 i5-6600 8GB 1TB GTX980 Anakartı diğer bileşenlere göre kötü kalıyor. Onun dışında öneririm. Bende Sinerjinin 3135 TL 'lik bilgisayarını alacağım.

R9 Fury 'nin neye dayanarak Gtx 980 'den iyi olduğunu söylüyorsun? Gtx 980 daha yüksek frekansta çalışan bir karttır.
Önemli olan frekans değil GPU...

MSI AfterBurner yazılımını Sapphire kartda da çalıştırabilirsin MSI kart 80 derecelerde çalışırken Sapphire kart 65 derecelerde çalışıyor bunu da belirteyim.

Önemli olan frekans değil GPU...

MSI AfterBurner yazılımını Sapphire kartda da çalıştırabilirsin MSI kart 80 derecelerde çalışırken Sapphire kart 65 derecelerde çalışıyor bunu da belirteyim.
Sapphıre AMD'nin en rezil partneridir. Recep abi de bunu belirtmiştir zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin Model numarasının sonunda K yazmıyorsa kendi fanı vardır kutusunda, onu kullanabilirsiniz şimdilik masraf yapmanıza gerek yok. i7 6700, i5 6600, i5 6500, i5 6400, i3 6100 bunlarda genelde kutusunda stock fanıyla satılır Türkiyede. Stock fan yerine daha iyi fan almak istiyorsanız cooler master 212 412 612 vs.. alınabilir, daha önce alıp kullanmadığım için çok bir şey diyemeyeceğim ama bunlarda bakır boruların kesintisiz doğrudan temas özelliği var. Diğer markalarda genelde sadece doğrudan temas özelliği var.
Ben kasaya konulan fanlardan bahsetmiştim. Şimdi bir tanıdığım gigabyte al dedi msi kötü dedi anakartta gigabyte h170 gaming 3 sizce ne yapmalıyım?

Çok teşekkür ederim sanada msi alıcam.

Sizce son olarak sistemde fan lazım mı?
Arkadaşım sana linkini attığım kasada 4 tane fan var.

Ben kasaya konulan fanlardan bahsetmiştim. Şimdi bir tanıdığım gigabyte al dedi msi kötü dedi anakartta gigabyte h170 gaming 3 sizce ne yapmalıyım?
MSI anakarttada ileri düzeydedir. Örneğin gaming lan özelliği ve oyunlara öncelik vermesi ve MILITAR CLASS bileşenlerden yapılması daha dayanıklı hale getirir.

MSI anakarttada ileri düzeydedir. Örneğin gaming lan özelliği ve oyunlara öncelik vermesi ve MILITAR CLASS bileşenlerden yapılması MSI 'i daha dayanıklı hale getirir.

Sapphıre amd 'nin en rezil partneridir. Recep abide bunu belirtmiştir zaten.
Tutturmuşsunuz bir Recep ağabeyde Recep ağabey biz sana burada neyi açıklıyoruz sen ne diyosun kardeşim öneri istiyosun doğruyu söylüyoruz sen hala kabul etmemeye devam et madem yardım etmemizi aldırmayacaksın sen koymuşsun kafaya bir kere MSI alacaksın biz seni nasıl vazgeçirelim ?

Pardon, kasa fanı bilmiyorum. Kasanın kendisinde var olabilir özelliklerinden bakın. Gigabyte iyidir sağlamdır alabilirsiniz pişman olmazsınız.

Sapphıre amd 'nin en rezil partneridir. Recep abide bunu belirtmiştir zaten.
Oldu mu şimdi, elinizde hiçbir kanıt olmadan sırf "Recep Abi'niz" dedi diye bir markaya çamur atmak nedir, kaç kez tartışıldı Sapphire tarafındakiler o kadar kanıt sundu çamur atan taraf "malzemesi kötü, ısınıyor" gibi laflardan öteye gidemediler. Elinizde bir kanıt varsa(sakın forum içi aramada Sapphire yazın falan demeyin, her şirketin hatalı ürünü vardır) atın buraya tekrar tartışalım, ha yoksa da boş konuşmayın lütfen.

MSI anakarttada ileri düzeydedir. Örneğin gaming lan özelliği ve oyunlara öncelik vermesi ve MILITAR CLASS bileşenlerden yapılması daha dayanıklı hale getirir.
Artık bütün anakartlar dayanıklı ve neredeyse her anakartta Gaming Lan özelliği var ama kimse belirtmiyor çünkü bilen insanların onların anakartının kaliteli olduklarının farkında olduğunu biliyorlar öyle bas bas Gaming Lan var diye bağırmaya ihtiyaçları yok.

Oldu mu şimdi, elinizde hiçbir kanıt olmadan sırf "Recep Abi'niz" dedi diye bir markaya çamur atmak nedir, kaç kez tartışıldı Sapphire tarafındakiler o kadar kanıt sundu çamur atan taraf "malzemesi kötü, ısınıyor" gibi laflardan öteye gidemediler. Elinizde bir kanıt varsa(sakın forum içi aramada Sapphire yazın falan demeyin, her şirketin hatalı ürünü vardır) atın buraya tekrar tartışalım, ha yoksa da boş konuşmayın lütfen.
Boş verin hocam arkadaş MSI fanı ne dersek diyelim kafasına silah da dayasak ille MSI diyecek.

Tutturmuşsunuz bir Recep ağabeyde Recep ağabey biz sana burada neyi açıklıyoruz sen ne diyosun kardeşim öneri istiyosun doğruyu söylüyoruz sen hala kabul etmemeye devam et madem yardım etmemizi aldırmayacaksın sen koymuşsun kafaya bir kere MSI alacaksın biz seni nasıl vazgeçirelim ?
Arkadaşım MSI 'ın diğer firmalara göre bir adım daha önde. Eğer youtuberlara bakacak olursa büyük bir kısmı MSI kullanıyor. Diğer markalar kötü demiyorum. MSI biraz daha önde.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı