3800 TL Oyuncu Bilgisayarı Toplama

200 TL aştı bunun için özür dilerim. Ama değermi dersiniz; değer. Görsel açıdanda, siyah ve kırmızı seviyorsanız gözünü şenlendirir.
upload_2017-6-10_18-4-8.png

Eğer zahmet olmazsa cok makbule geçer. Siz kasa ve monitörü eklemeyin o seçim biraz benim dışımda sadece sistemi kaldirabilecek bir güç kaynağını eklersiniz ve tabiki 4000 tl yi aşmamalı simdiden çok çok teşekkür ederim.

Gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık 200 tl fark sorun olmayacaktır ilginiz için ne kadar teşekkür etsem az bu sistemi sececegim inşallah. Ama aklıma takılan son bir iki soru soracağım ama bu tamamen genel bilgi icin.
Ram hızı fps performansina etki eder mi?
Güç kaynağı fazlasıyla yeter mi?
Uzun ömürlü bir sistem mi?
Tahmini ultra ayarlarda kaç fps alırım?
192 bit yerine paraya kıyıp 256 bit almak bana ne gibi fayda sağlar buna değer mi?

Gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık 200 tl fark sorun olmayacaktır ilginiz için ne kadar teşekkür etsem az bu sistemi sececegim inşallah. Ama aklıma takılan son bir iki soru soracağım ama bu tamamen genel bilgi icin.
Ram hızı fps performansina etki eder mi?
Güç kaynağı fazlasıyla yeter mi?
Uzun ömürlü bir sistem mi?
Tahmini ultra ayarlarda kaç fps alırım?
192 bit yerine paraya kıyıp 256 bit almak bana ne gibi fayda sağlar buna değer mi?
RAM ile ilgili sorunuz: RAM'lerde Mhz neleri etkiliyor?
Güç kaynağı fazlasıyla yetecektir.
Tahminen 3-4 yıl rahatlıkla götürür.
Oyundan oyuna değişir, ama GTA 5'de ayarları kökleseniz bile 40-50 FPS alırsınız. (8x MSAA dahil)
Ekran kartının performansını etkiliyen onlarca faktör var. Zaten günümüzde, sıkıştırma teknolojisi sayesinde, BIT değeri fazla bir anlam taşımamakta.

Son düzenleme:
RAM ile ilgili sorunuz: RAM'lerde Mhz neleri etkiliyor?
Güç kaynağı fazlasıyla yetecektir.
Tahminen 3-4 yıl rahatlıkla götürür.
Oyundan oyuna değişir, ama GTA 5'de ayarları kökleseniz bile 40-50 FPS alırsınız. (8x MSAA dahil)
Ekran kartının performansını etkiliyen onlarca faktör var. Zaten günümüzde, sıkıştırma teknolojisi sayesinde, BIT değeri neredeyse bir anlam ifade etmiyor bile.
Gerçekten çok kısa bir süre içinde epey bilgi edindim ne kadar teşekkür etsem az size her sey için teşekkürler

Tamamdır sayenizde yazın güzel vakit geçirebilecegim bir sistemim oldu :))

Ya inanın araştırdıkça daha fazla şey kurcalıyor kafamı sizide daha fazla meşgul etmek istemiyorum lakin itopya da rx580 ekran kartı buldum 1500 lira civarında ekran kartımızla kıyaslandığında kağıt üstünde çok üstün lakin 200 lira fazla vermeye değer mi ne düşünüyorsunuz buzim ekran kartımızla kıyasladığımızda çok etkisi olur mu ya da fiyatı 4200 den 5000e cekicek olursak daha iyi fps almak için hangi ekran kartını önerirsiniz?

Tamamdır sayenizde yazın güzel vakit geçirebilecegim bir sistemim oldu :))

Ya inanın araştırdıkça daha fazla şey kurcalıyor kafamı sizide daha fazla meşgul etmek istemiyorum lakin itopya da rx580 ekran kartı buldum 1500 lira civarında ekran kartımızla kıyaslandığında kağıt üstünde çok üstün lakin 200 lira fazla vermeye değer mi ne düşünüyorsunuz buzim ekran kartımızla kıyasladığımızda çok etkisi olur mu ya da fiyatı 4200 den 5000e cekicek olursak daha iyi fps almak için hangi ekran kartını önerirsiniz?
Monitör dahil olmadan 5000 TL ise zorlayarak GTX 1080'li PC bile oluşturabilirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı