3800 TL Oyuncu Bilgisayarı Toplama

Size sunduğum her 2 sistem içinde kasanın içindeki güç kaynağı yeterli olucaktır. 2-3 adet 120mm'lik fan almanız işinizi görür diye düşünüyorum. Zaten kasanın içinde 1 adet arka fanı kasayla birlikte geliyor sanırsam.
Herşey için çok teşekkür ederim. Aldığım zaman size performansını ileteceğim :)
Başka öneriniz düzeltmeniz gereken birşey yoksa benim sorularım bukadardı.

Herşey için çok teşekkür ederim. Aldığım zaman size performansını ileteceğim :)
Başka öneriniz düzeltmeniz gereken birşey yoksa benim sorularım bukadardı.

Sistemi komple Vatan Bilgisayar'da toplatıp test ettirin. Onun haricinde diyecek bir şeyim yok. Şimdiden hayırlı olsun. :)

Sistemi komple Vatan Bilgisayar'da toplatıp test ettirin. Onun haricinde diyecek bir şeyim yok. Şimdiden hayırlı olsun. :)
Teşekkürler :)

Sizi yine bir miktar rahatsız edeceğim :)
Yine bu forumda dolaşırken bazi yorumlarla karşılaştım monitorun ekran kartına dar boğaz yapması gibi, ben sizin seçtiğiniz monitörün bir alt modelini seçtim vatanda olduğu için o da şu
ASUS 23.6" VP247T 1ms Full HD Gaming Monitör
Bu acaba bizim sistemimizi nasıl etkiler dar boğaz söz konusu olur mu ben ilerleyen zamanda gtx1070 gtx1080 kullanmak istediğimde bana çok problem yaratır mı? Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum..

Monitör ekran kartına darboğaz falan yapmaz. GTX 1080 veya GTX 1070 alıp rahatlıkla son ayarlarda akıcı bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Arkadaşların darboğazdan kastı; ekran kartından tam verim alamama durumudur. Bizde Full HD'de ayarları kökleyeceğimiz için öyle bir sıkıntı ile karşılaşmamız mümkün değil. Monitör olarak, seçtiğiniz monitörü önermem. HDMI girişi olmayan bir monitör almak günümüzde mantıklı değil. Onun yerine şunu öneririm: VIEWSONIC 23" VX2363SMHL2ms Full HD HDMI/MHL IPS LED MONİTÖR

Monitör ekran kartına darboğaz falan yapmaz. GTX 1080 veya GTX 1070 alıp rahatlıkla son ayarlarda akıcı bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Arkadaşların darboğazdan kastı; ekran kartından tam verim alamama durumudur. Bizde Full HD'de ayarları kökleyeceğimiz için öyle bir sıkıntı ile karşılaşmamız mümkün değil. Monitör olarak, seçtiğiniz monitörü önermem. HDMI girişi olmayan bir monitör almak günümüzde mantıklı değil. Onun yerine şunu öneririm: VIEWSONIC 23" VX2363SMHL2ms Full HD HDMI/MHL IPS LED MONİTÖR
Tamamdır o zaman hiçbir sıkıntı yok.
Teşekkür ederim :)

Merhaba, yine ben :)
Şimdi toladığımız sistemde şöyle bir problem oluştu; monitör alamıyoruz şimdilik.
Elimizde;
LG W1952S-PF Monitor - 19” WIDE FORMAT LCD MONITOR - LG Electronics SA
bu monitör var.(1440-900).
Alacağımız GTX1060 ile doğrudan bağlantısı olmayacak gibi, ilk sorum;
Ne tür bir ara kablo kullanmam gerekecek?
Bu bize çok büyük bir kalite sorununa yol açar mı?
Başınızı çok ağrıttım cevap verirseniz çok memnun olacağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı