3800 TL Oyuncu Bilgisayarı Toplama

upload_2017-6-10_19-52-21.png
MSI Geforce GTX1080 GAMING X 8GB GDDR5X 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı Ekran kartı mağazalarda yazıyordu o yüzden sepete ekliyemedim. Sistemdende sadece SSD'yi çıkarıp GTX 1080 ekledim.

Eki Görüntüle 240404MSI Geforce GTX1080 GAMING X 8GB GDDR5X 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı Ekran kartı mağazalarda yazıyordu o yüzden sepete ekliyemedim. Sistemdende sadece SSD'yi çıkarıp GTX 1080 ekledim.

Buda aklımda bulunsun tamamdır.
Siz olsanız hangi sistemi seçerdiniz peki. Açıkçası steamden almam gereken oyunlar ve mouse klavye gibi şeyler var.
EVEREST RAMPAGE STORM W5 GAMİNG USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASAOEM Ürünleri>Bilgisayar Kasaları>Middle Tower
Kasa olarakta bunu tercih edeceğim güç kaynagını değiştirip bunun hakkında da fikirlerinizi bekliyorum.

Buda aklımda bulunsun tamamdır.
Siz olsanız hangi sistemi seçerdiniz peki. Açıkçası steamden almam gereken oyunlar ve mouse klavye gibi şeyler var.
EVEREST RAMPAGE STORM W5 GAMİNG USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASAOEM Ürünleri>Bilgisayar Kasaları>Middle Tower
Kasa olarakta bunu tercih edeceğim güç kaynagını değiştirip bunun hakkında da fikirlerinizi bekliyorum.
Everest uzak durulması gereken bir marka. Çok kalitesiz ürünleri var.

Kesin olan bütçeme göre değişkenlik gösterebilirdi.

Tamam dikkate alacağım söylediklerinizi ben sizin 4200 lük sisteminizi tercih edeceğim sanırım.
2 sistemde size çok rahat bir oyun keyfi sunacaktır, şüpheniz olmasın. Bu arada sistemi Vatan şubesinden toplatın, ürünleri test edip, montajını yaparlar. Kasa içinde fan almayı unutmayınız. Şimdiden hayırlı olsun. :) (Vatan bilgisayarın tecrübesiz elemanları size everest önerebilir, uzak durunuz aldırış etmeyiniz.)

2 sistemde size çok rahat bir oyun keyfi sunacaktır, şüpheniz olmasın. Bu arada sistemi Vatan şubesinden toplatın, ürünleri test edip, montajını yaparlar. Kasa içinde fan almayı unutmayınız. Şimdiden hayırlı olsun. :) (Vatan bilgisayarın tecrübesiz elemanları size everest önerebilir, uzak durunuz aldırış etmeyiniz.)

Çok teşekkür ederim çok keyif aldım sizinle fikir alış verişi yapmaktan. Son olarak ben kasa konusunda da bir ilerleme kaydedemedim özellikle sizin fan almayı unutmayınız uyarınızdan sonra bu sisteme nasıl bir kasa ve fan almam gerekiyor?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı