3800 TL Telefon tavsiyesi

Bütçe
3500-3800
Cezam vardı yazamadım. Öncelikle telefonu alali 1 ay oldu. 2 gün önce güvenlik güncellemesi geldi. Her ay düzenli olarak yolluyolarmiş bildiğim kadarıyla. Android 11'de Hindistan'da stabil olarak yayınlanmış. 1-2 hafta içinde geleceği söyleniyor. 7 Pro'nun Android 12'de alacağını söyleniyor emin değilim. İstediğiniz özelliklerin çoğu 7 Pro'da mevcut. 65 watt hızlı sarj bir nimet nerdeyse. Sarja genellikle hiç bakmıyorum takıyorum 30-40 dakika sonra bakiyorum dolmuş oluyor. Kendi yaptığım incelemem : Realme 7 Pro İncelemesi
Pil perfonmansını atayım daha 3 gün önce ekran görüntüsü almıştım. Bütçe arttırıp A52'ye gerek var mı bilmiyorum. Samsung güncelleme konusunda Realmeden iyidir ona diyecek bir şey yok.
İncelemeye de göz atarsınız. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Screenshot_2021-06-30-01-50-59-56.jpg

Etiketlediğiniz için teşekkür ederim.

Bütçenizi biraz daha artırıp Samsung Galaxy A52 alın derim.
Bütçemi arttıramazsam Realme 7 PRO alıp geçsem çok üzer mi ? Aralarında çok fark göremiyorum. Kamera olarak A52 iyi fakat çok kamera ile alakalı olan biri değilim. Hızlı şarj benim için önemli. R7 PRO'da 65W olması avantaj olarak görüyorum. Zaten günlük kullanım için olduğu için ve yıllardır 60 Hz kullandığım için 90 Hz'nin bana faydası pek olmaz diye düşünüyorum. Zaten oyun oynamam. Oynamadığım zamanlarda bile daha çok şarj tüketiyor diye de kullanmam.

Bütçemi arttıramazsam Realme 7 PRO alıp geçsem çok üzer mi ? Aralarında çok fark göremiyorum. Kamera olarak A52 iyi fakat çok kamera ile alakalı olan biri değilim. Hızlı şarj benim için önemli. R7 PRO'da 65W olması avantaj olarak görüyorum. Zaten günlük kullanım için olduğu için ve yıllardır 60 Hz kullandığım için 90 Hz'nin bana faydası pek olmaz diye düşünüyorum. Zaten oyun oynamam. Oynamadığım zamanlarda bile daha çok şarj tüketiyor diye de kullanmam.
Yukarıda attığım incelemeye bakabilirsiniz. 7 Pro ile A52 arasında çok fark yok. 7 Pro perfonmans olarak çok az üstün. Samsung da ekran yenileme, güncelleme de öne çıkıyor.

Cezam vardı yazamadım. Öncelikle telefonu alali 1 ay oldu. 2 gün önce güvenlik güncellemesi geldi. Her ay düzenli olarak yolluyolarmiş bildiğim kadarıyla. Android 11'de Hindistan'da stabil olarak yayınlanmış. 1-2 hafta içinde geleceği söyleniyor. 7 Pro'nun Android 12'de alacağını söyleniyor emin değilim. İstediğiniz özelliklerin çoğu 7 Pro'da mevcut. 65 watt hızlı sarj bir nimet nerdeyse. Sarja genellikle hiç bakmıyorum takıyorum 30-40 dakika sonra bakiyorum dolmuş oluyor. Kendi yaptığım incelemem : Realme 7 Pro İncelemesi
Pil perfonmansını atayım daha 3 gün önce ekran görüntüsü almıştım. Bütçe arttırıp A52'ye gerek var mı bilmiyorum. Samsung güncelleme konusunda Realmeden iyidir ona diyecek bir şey yok.
İncelemeye de göz atarsınız. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz. Eki Görüntüle 1091093
Hocam yorumunuz için çok teşekkürler. Ben de şuan Oppo A73 kullanıyorum. 4015 mAh batarya + AMOLED ekranla 10 saat ekran süresi alabiliyorum. Siz Super AMOLED ekran + 4500 mAh ile 19 saat baya iyiymiş. Zaten hâlihazırda Realme 7 PRO'ya bütçem sebebiyle de daha yakınım. Hocam işlemci ve kamera konusunda memnun musunuz ? Size göre telefonun eksi yanları nelerdir ?

Hocam yorumunuz için çok teşekkürler. Ben de şuan Oppo A73 kullanıyorum. 4015 mAh batarya + AMOLED ekranla 10 saat ekran süresi alabiliyorum. Siz Super AMOLED ekran + 4500 mAh ile 19 saat baya iyiymiş. Zaten hâlihazırda Realme 7 PRO'ya bütçem sebebiyle de daha yakınım. Hocam işlemci ve kamera konusunda memnun musunuz ? Size göre telefonun eksi yanları nelerdir ?
Neden OPPO A73'ü değiştiriyorsunuz ? Sorunu mu var hocam ?

Yukarıda attığım incelemeye bakabilirsiniz. 7 Pro ile A52 arasında çok fark yok. 7 Pro performans olarak çok az üstün. Samsung da ekran yenileme, güncelleme de öne çıkıyor.

Hocam A52 kamera, su ve toza karşı dayanıklılık ile de üstün bir cihaz birkaç farklı yer falanda var işte.
Realme 7 Pro ile A52 aynı yonga setini kullanıyorlar diye biliyorum (720G)

Oyunlari telefon yer kaplasın diye yükledim hiç test yapmadım. Telefonu sadece sarj olurken ısındığını gördüm. Oda sıcaklıktan dolayı normal karşılıyorum hava çok sıcak. Telefonda biliyor musunuz bilmiyorum ama iki tane batarya mevcutmuş. Ben de geçen öğrendim. Kamerasi cidden çok başarılı işimi fazlasiyla görüyor. Alttaki fotoğrafı 64MP Pro modu ile çektim. Telefonunun eksi bir yanını henüz göremedim. Almadan önce iyice araştırmıştım zaten benim tüm istediğim özellikler Realme'de mevcuttu. Güncelleme konularında biraz iyileştirseler tadından yenmez.
Yazılımı da oldukça iyi uygulamar arası geçişte veya herhangi baska bir şey de kasma görmedim. Akşam uyumadan önce sarjim 98'di. Sabah kalktığımda yüzde 96'ya düşmüştü. Oldukça iyi bir değer bence.
IMG20210630220417.jpg

Hocam A52 kamera, su ve toza karşı dayanıklılık ile de üstün bir cihaz birkaç farklı yer falanda var işte.
Aynen yonga setleri aynı ama antutu'da 7 Pro'nun çok az ama çok az fazla. Dediğim gibi arkadaşın istediği tüm özellikler iki telefonda da var.

Oyunlari telefon yer kaplasın diye yükledim hiç test yapmadım. Telefonu sadece şarj olurken ısındığını gördüm. Oda sıcaklıktan dolayı normal karşılıyorum hava çok sıcak. Telefonda biliyor musunuz bilmiyorum ama iki tane batarya mevcutmuş. Ben de geçen öğrendim. Kamerasi cidden çok başarılı işimi fazlasiyla görüyor. Alttaki fotoğrafı 64MP Pro modu ile çektim. Telefonunun eksi bir yanını henüz göremedim. Almadan önce iyice araştırmıştım zaten benim tüm istediğim özellikler Realme'de mevcuttu. Güncelleme konularında biraz iyileştirseler tadından yenmez.
Yazılımı da oldukça iyi uygulamalar arası geçişte veya herhangi baska bir şey de kasma görmedim. Akşam uyumadan önce sarjim 98'di. Sabah kalktığımda yüzde 96'ya düşmüştü. Oldukça iyi bir değer bence.Eki Görüntüle 1091154

Aynen yonga setleri aynı ama AnTuTu'da 7 Pro'nun çok az ama çok az fazla. Dediğim gibi arkadaşın istediği tüm özellikler iki telefonda da var.

Hocam AnTuTu'ya hiç güven olmaz :D

Neden OPPO A73'ü değiştiriyorsunuz ? Sorunu mu var hocam ?
Hocam bu telefonu anneme vereceğim. Bana yeni telefon lazım olacağı için alacağım.
Su ve toza dayanıklılık çok mu önemli hocam ? Sırf su toz olayı ve gorilla glass sebebiyle aradaki farkı vermeye değer mi ?
Oyunlari telefon yer kaplasın diye yükledim hiç test yapmadım. Telefonu sadece sarj olurken ısındığını gördüm. Oda sıcaklıktan dolayı normal karşılıyorum hava çok sıcak. Telefonda biliyor musunuz bilmiyorum ama iki tane batarya mevcutmuş. Ben de geçen öğrendim. Kamerasi cidden çok başarılı işimi fazlasiyla görüyor. Alttaki fotoğrafı 64MP Pro modu ile çektim. Telefonunun eksi bir yanını henüz göremedim. Almadan önce iyice araştırmıştım zaten benim tüm istediğim özellikler Realme'de mevcuttu. Güncelleme konularında biraz iyileştirseler tadından yenmez.
Yazılımı da oldukça iyi uygulamar arası geçişte veya herhangi baska bir şey de kasma görmedim. Akşam uyumadan önce sarjim 98'di. Sabah kalktığımda yüzde 96'ya düşmüştü. Oldukça iyi bir değer bence.Eki Görüntüle 1091154

Aynen yonga setleri aynı ama antutu'da 7 Pro'nun çok az ama çok az fazla. Dediğim gibi arkadaşın istediği tüm özellikler iki telefonda da var.
Hocam çoğu telefon şarj olurken ısınıyor. Hem yaz ayında olduğumuzdan hem de yonga seti güçlü olduğundan diye düşünüyorum. Hocam 2250x2 şeklinde batarya olduğunu biliyorum. Bu da batarya sağlığı için önemli diye biliyorum. Uykuda Oppo'ların az güç tüketme özelliği var evet. Sanırım Realme 7 PRO alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı