390X İçin Marka

karras

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bir sistem topladım ve ekran kartı olarak R9 390X seçtim. Marka olarak, asus, msi, sapphire gibi markalardan hangisini, neden seçmem gerektiği ile ilgili bana yardımcı olur musunuz?

asus'un soğutmasına güzel diyorlar,ki technopat da zaten asus strix modelini incelemiş. sapphire için de sadece amd ürettiği için işine daha hakim, daha özenli deniliyor. msi da 300 serisine iyi çalışmış diyorlar reddit'te. yani bunların üçü de güzel şeyler ama sapphire hepsinden 300tl gibi bir rakam daha ucuz olduğu için gözümde bir tık önde gibi

asus'un soğutmasına güzel diyorlar,ki technopat da zaten asus strix modelini incelemiş. sapphire için de sadece amd ürettiği için işine daha hakim, daha özenli deniliyor. msi da 300 serisine iyi çalışmış diyorlar reddit'te. yani bunların üçü de güzel şeyler ama sapphire hepsinden 300tl gibi bir rakam daha ucuz olduğu için gözümde bir tık önde gibi

Abi Asus Msı'dan 1 derece daha soğuk. Fakat Msı'ın OC yeteneği Asus'un 2 katı.

Seçim senin.

Hayır o fabrika frekansları. Kendin bir OC uygulaması ile OC yapacaksan Msı daha iyi. Sen yanlış anladın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı