390X İçin Marka

Benim şahsi görüşümce Msi yada Asus modellerinden herhangi birini alabilirsin seni üzmez ama Amd bir ekran kartı aldığın için soğutma açısından Msi tercih edersen daha iyi olacaktır gibi geliyor bana. Ayrıca herkes Sappirenin bir zamanlar zor zamanlar geçirdiğini ve performansta şu sıralar çok iyi olduğunu söylüyor hatta avrupa da lider bir markaymış kendisi :D Ona da bakabilirsin performans olarak iyi olduğunu söyleyen çok ama benim ilk kartım Amd ve Sappire'di ve o zor zamanlarda almıştım ki performansı uyumsuzlukları vs rezalet durumdaydı o yüzden ne Amd konusunda nede Sappire konusunda pek iyi bir bakış açım yok orası sana kalmış :p

Eğer Asus'un 390x DırectCUIII modeline bakarsan, Bu laf ile Asus'a hakaret ediyorsun.
Ve ben Msı'da Asus'da savunuyorum. Ben Sapphire savunmuyorum. Fanboy derken beni ayna zannettiniz galiba.

Kendi ağzınla söylüyorsun ben Msi ve Asus savunuyorum diye. Markalara önyargı ile yaklaşmamanızı ve markalara körü körüne bağlanmamanızı tavsiye ederim. Acaba attılan benchmarklara bakmaya tenezzül ettiniz mi? Hiç Sapphire Nitro serisi kullandın mı? Neyse bu konuya daha fazla yorum yapmayacağım. Birde fanboy değilim. Ben sadece Amd tarafında Asus önermiyorum. Oda Sapphire gibi durumu toparlarsa önermeye başlarım ;).

Kaynak: ASUS Radeon R9 390X STRIX 8G review

Dosya Ekleri

• untitled-3.png
    untitled-3.png
    16,3 KB · Görüntüleme: 160
Kendi ağzınla söylüyorsun ben Msi ve Asus savunuyorum diye. Markalara önyargı ile yaklaşmamanızı ve markalara körü körüne bağlanmamanızı tavsiye ederim. Acaba attılan benchmarklara bakmaya tenezzül ettiniz mi? Hiç Sapphire Nitro serisi kullandın mı? Neyse bu konuya daha fazla yorum yapmayacağım. Birdee fanboy değilim. Ben sadece Amd tarafında Asus önermiyorum. Oda Sapphire gibi durumu toparlarsa önermeye başlarım ;).

Kaynak: ASUS Radeon R9 390X STRIX 8G review

Hocam olmayınca olmuyor. Ben sana DCIII modeli diyorum. Sen bana Strıx diyorsun. Mesajlarımı okuyup öyle cevap vermeni tavsiye ederim.

Bu ürünle: https://www.asus.com/Graphics-Cards/STRIXR9390XDC38GD5GAMING/ Olan karşılaştırmanı bekliyorum. Bana DCII diyorsun. Ben sana birşey demiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı