390X İçin Marka

Sapphire'in bir önceki mimarisi cidden felaketti fakat yeni mimarilerde gerçekten çok başarılı rakiplerine göre çok daha ucuz ve soğutmasıda gayet başarılı.AMD tarafında ise Asus bir felaket performans Sapphireden daha kötü ve fazla soğutma için oldukça fazla ses çıkarıyor AMD'de Sapphire Asus'tan iyidir.

Bu da noktanız olsun: AMD Radeon R9 390 Sapphire Nitro 8GB Edition compare AMD Radeon R9 390X MSI Gaming 8GB Edition GPU

Bakın bakalım Teknik olarak da Msı mı daha iyi Sapphire mi daha iyi.

Sapphire'in bir önceki mimarisi cidden felaketti fakat yeni mimarilerde gerçekten çok başarılı rakiplerine göre çok daha ucuz ve soğutmasıda gayet başarılı.AMD tarafında ise Asus bir felaket performans Sapphireden daha kötü ve fazla soğutma için oldukça fazla ses çıkarıyor AMD'de Sapphire Asus'tan iyidir.

Dostum ne eski mimarisi?
Recep Baltaş bu konuyu 27 Mayıs'ta yayınladı. yani ''yeni mimari'' için.

Bu da noktanız olsun: AMD Radeon R9 390 Sapphire Nitro 8GB Edition compare AMD Radeon R9 390X MSI Gaming 8GB Edition GPU

Bakın bakalım Teknik olarak da Msı mı daha iyi Sapphire mi daha iyi.
Biz sapphire Msi'dan daha iyi mi dedik boş konuşma. Ben sadece soğutma olarak nitro modelinin başarılı bir soğutması olarak dedim parası varsa gitsin Msi alsın Amd'de Asus'un soğutması başarılı değil Amd üretimli ekran kartı alınacaksa Para varsa MSI alınması gerek yoksa Sapphire markası tercih edilebilir.

Ben size MSI 'dan iyi demedim Asus'tan iyidir dedim.Msi kartlar rakiplerine göre en fazla performans gösteren kartlar.

Biz sapphire Msi'dan daha iyi mi dedik boş konuşma. Ben sadece soğutma olarak nitro modelinin başarılı bir soğutması olarak dedim parası varsa gitsin Msi alsın Amd'de Asus'un soğutması başarılı değil Amd üretimli ekran kartı alınacaksa Para varsa MSI alınması gerek yoksa Sapphire markası tercih edilebilir.

Ben uzun ömürlü olsun diyorsan Msı veya Asus alıcaksın. Sen ekran kartının Hıyar çıkması için zar atar mısın?
Saphire almak bu demek.

Ben size MSI 'dan iyi demedim Asus'tan iyidir dedim.Msi kartlar rakiplerine göre en fazla performans gösteren kartlar.

Asus ve Msı uzun ömürlülükte zirvede hocam. Ve Soğutma olarak Strıx, TwinFrozr V'ten 1-2 derece daha soğuk. Ve Recep Baltaş'ın açtığı konuyu tekrar okumanı tavsiye ederim.

AMD'de Asus Sapphire'e göre çok daha geride bir marka.

Sapphire Üretim ve Malzeme Kalitesi Nasıldır?
Bende senin bu konuyu okumanı tavsiye ediyorum.

Buna bak tekrar düşün. Asus mu daha iyi Sapphire mi?
AMD Radeon R9 390X Asus DirectCU III Strix Gaming OC 8GB Edition compare AMD Radeon R9 390X Sapphire Tri-X 8GB Edition GPU

Sence 10 yıllık tecrübesi olan birine (O kişi yönetici) mi güveneyim yoksa Sosyal'deki senin benim gibi insanlara mı?

Buna bak tekrar düşün. Asus mu daha iyi Sapphire mi?
AMD Radeon R9 390X Asus DirectCU III Strix Gaming OC 8GB Edition compare AMD Radeon R9 390 Sapphire Nitro 8GB Edition GPU

Sence 10 yıllık tecrübesi olan birine (O kişi yönetici) mi güveneyim yoksa Sosyal'deki senin benim gibi insanlara mı?
390x Vs 390 yapmışsın.
AMD Radeon R9 390 Sapphire Nitro 8GB Edition compare AMD Radeon R9 390 Asus DirectCU III OC Strix Gaming 8GB Edition GPU
Aslında bu şekilde olacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı