3D Secure olmadan alışveriş yapılabilecek site önerisi

aytug35

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2021
Mesajlar
97
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba öncelikle hırsız vs. tarzı yorumlar gelmeden önce konuya açıklık getireyim.
Annem üzerinden almış olduğum bir ek kart mevcut ve bu kartı Online ödeme problemi yapamadığımdan dolayı 4. defa yenileyişim fakat hala çözüm sağlanmadı.
Defalarca ziraat bankasını aramama rağmen kartta bir problem olmadığını isterseniz yenileme yapabileceklerini söylemekten başka hiçbir bilgi vermiyorlar.
Amazon ve Çiçeksepeti'nden alışveriş yapabiliyorum ama Yemeksepeti veya Hepsiburada gibi sitelerden alışveriş yapmak istediğimde bankanız onay vermedi tarzında hatalar
alıyorum. Annemin kartı ile işlem yaptığımda bir problem olmuyor fakat kendisinin arası teknoloji ile pek iyi olmadığı için gelen kodu bile telefonu kapattıktan sonra yolluyor ve her defansında bu işlemi yapmamak için ekart çıkartıyoruz ama çare olmadı. Bu yüzden bu tarz siteler varsa paylaşırsanız sevinirim hatta aranıza Ziraat Bankası çalışanı olup da çözüm sağlayacak varsa daha fazla sevinirim teşekkürler. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ödeme ekranında ben kapatabiliyorum bu sitelerde 3D Secure'u ve SMS göndermiyor.
Banka onayı yok hatası varsa banka ile alakalıdır.

Banka hatası olduğu kesinleşti bankaya gittiğimde kartın arka planındaki işlemlerinde bir problem olduğu kesinleşti 3D Secure ile ödemelerde kısıtlama varmış sanırım normal şartlarda kartı temassız kullanmak yerine bir süre şifre ile işlem yapsaydım ve 4 kere yenilemeseydim kendi kendine otomatik ortadan kalkacak bir sorunmuş ama bununla ilgili bir bilgi verilmemişti sonuç olarak kısıtlama kaldırıldı şu an rahat alışveriş yapabiliyorum. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı