quarest
Megapat
ELEGOO neptune 4 modelini de önerdiler ikinci elden alırsın ucuza diyorlar bu markada bir sorun var mı?
Şu zamanda Bambu Lab dışında yazıcı tercih etme, satış sonrası destek ve kullanım kolaylığı konusunda bir numara, hobi amaçlı kullanılabilir bambu yazıcılarda kronik sorun yaşamazsın fakat satış amaçlı giriceksen hiç girme çünkü o devir yaklaşık 1.5 yıl önce tamamen bitti. Ayrıca önerenler çıkacakdır Creality cihazlara bulaşma.
Flament olarak da kalitelilerin kilosu 650TL civarından başlıyor. Ama genelde çok sağlam şeyler basmayacaksan %20 doluluk gayet yeterli olacaktır. Seni 1kg flament düşündüğünden fazla götürür.
Hocam benim yazıcımda farklı marka prit yapıştırıcılar, tabla spreyi, tabla yapıştırıcısı denedim lakin hiçbiri çözüm olmadı. Uzun süredir bu sektördeki kişilere sorunca tablayı değiştir diyorlar lakin onların da fiyatı 1000TL'den başlıyor. Ve evet genel olarak ender markasında sorun var. Kısacası eğer bütçeniz çıkmıyorsa alınmaz demiyorum ama aldım masrafı bitti denilmiyor ara ara masraflar çıkarabiliyor.
Elas3D gibi kaliteli markalar ortalama 500TL, en son rhinolab deneyimlemek için 2kg sipariş ettim memnun kaldım kilosu 400TL. Tabla yapıştırıcısı arıyorsan dr. Mat denemelisin pişman etmez, nozzle olarak ucuza kaçma cht al.
ELEGOO neptune 4 modelini de önerdiler ikinci elden alırsın ucuza diyorlar bu markada bir sorun var mı?
Zamanında kullandım, hotend vadedilen hızlara uzaktan yakından yetişemiyor, Firmware konusunda bolca sorun yaşayan mevcut, Z eksen tasarımını sevmedim kastırma ve kayış bolluğu yapıyor ama fiyatını hak eder, Creality cihazlardan iyidir.
Bence alabilirsiniz hocam. Ben okulda k1C kullanıyorum K1 Max'e geçeceğim, k1C çok iyi. İstediğim şeyleri bastırabiliyorum, gayet hızlı. İstediğiniz şeyleri basarsınız. Hatta tutacak bir ürün bulabilirseniz satarsınız falan.
1.5kg filament ile hocam RC plane uçak bastık biz TEKNOFEST'e katılacağız. Ve dev gibi bir şey, 1kg filament 500 TL. Siz düşünün, bir mouse boyutunda bir figürden 5'ten fazla basar 1kg filament. Tanesini 150 TL'ye satsanız 250 TL kaar ediyorsunuz. Çok fazla değil ama 10 tane satış yapsanız 1kg filamentin parasını cıkarıyorsunuz.
Çok rahat 25'ten fazla baskı alınabilir fakat önemli olan satış konusu, dediğim gibi 3D baskı sektörü 1.5 yıl önce tamamen bitti sayılır çünkü yazıcı fiyatları çok ucuzladı herkes hobi amaçlı 3D yazıcı satın alıyor.