3D yazıcı kullanımı ve ayarları

YukiBurka

Hectopat
Yakın zamanda 3D yazici almayı planlıyorum (Ender 3 D veya Pro modeli) ama aklıma takılan birkaç sorum var. Kullanımı zor mu? Maximum ne kadar boyuttu bir şey basabilirim? Çok renkte baskı nasıl yapılıyor? Bazı ayarlar yapmam lazım mı baskı yapmadan önce? Ender 3 ile ender 3 Pro arasındaki fark nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanımı çok kolay, bilgisayardan hazır dosyayı sd karta atıp yazıcıya takıyorsun ve basıyor. Kendin çiziyorsan ayar gerekli ama zamanla öğrrnirsin. Youtubede video çok. Ender 3 pro v2 çıktı bulabilirsen onu almanı tavsiye ederim. 23×23×25cm baskı alabilirsin. Dikey olarak çok renkli basabilirsin. 3cm mavi, 5cm kırmızı gibi. Tek kafalı olduğu için yatayda tek renk basarsın.

burda gördüğünüz v2. daha modern duruyor. Ender 3 alırsanız baya bi upgrade edilcek parçası var. Geldiği gibide kullanırsınız sıkıntısız ama ben 700tl harcadım ender 3 pro için daha sessiz ve daha stabil çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı