3DAimtrainer arkada mining mi yapıyor?

Cakif

Centipat
Katılım
18 Mart 2021
Mesajlar
1.000
Çözümler
5
Yer
Sivas
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın. Nereye açacağımı bilemedim. 3DAimtrainer sitesine girdim. Modu seçtim ve programını indirdim. İndirip denerken ekran kartımın fanları hunharca dönmeye başladı. Açtım Afterburner'ı, GPU 77 derece olmuş (ekran kartı RX 580). Sizce bu programın optimizasyonu falanla mı alakalı yoksa arkadan mining vesaire mi yapıyor?
 
Son düzenleme:
Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın. Nereye açacağımı bilemedim. 3DAimtrainer sitesine girdim. Modu seçtim ve programını indirdim. İndirip denerken ekran kartımın fanları hunharca dönmeye başladı. Açtım Afterburner'ı, GPU 75 derece olmuş (ekran kartı RX 580). Sizce bu programın optimizasyonu falanla mı alakalı yoksa arkadan mining vesaire mi yapıyor?
3D Aim Trainer Kovaaks altinda degil mi? Yanlis hatirlamiyorsam oyleydi, sanmiyorum mining oldugunu. Yine de Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz.
 
3D aim trainer kovaaks altinda degil mi? Yanlış hatirlamiyorsam oyleydi, sanmiyorum mining oldugunu. Yine de Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz.

Evet mining olduğunu ben de sanmıyorum ama program açıkken ekran kartı kullanımı tavan yapıyor ve ısınıyor bu neden oluyor acaba?
 
Sanmıyorum. Fakat şüpheleniyorsanız bir tarama yapın.
 
Taramadan bir şey çıkmadı lakin bu programı kullanmayacağım. Normal oyun oynarken daha az ısınıyordu ekran kartı.

Bu arada uygulamayı Revo Uninstaller ile silin. Kalıntısız sileceği için daha iyi olacaktır.
 
Normalden fazla mi isiniyor yoksa sanki oyun oynuyormus gibi mi isiniyor?

4 aydır kullanıyorum Max 71-72 gördüm. Evet bu sıcaklıklar tehlikeli değil ama ben bunu çerezlik, ara sıra bakarım diye yüklemiştim beni biraz şaşırttı açıkcası.
Sorunu çözdüm aim trainer 520 FPS'de çalıştığı için ekran kartını zorluyormuş Radeon chill ile kısıtladım çözdüm.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı