4-5 yıl kullanılacak bir telefon iOS mu Android mi olmalı?

Arkadaşlar IOS , ANDROID farketmiyor Türkiye'de üst segment telefonların hepsi pahalı yurt dışı fiyatına göre bunun için tartışmaya değmez.
Her telefon (yazılımsal , donalımsal sorunlar hariç) illaki 4-5 yıl kullanılır benim sormak istediğim takılma gibi sorunları en geç hangi telefon yapar ve kaç yıl sonra yapmaya başlardı(konuyu ilk açarken anlatamadım).
6S aldım kilitleyebilirsiniz.
 
4s ios 9.4 e güncellenebiliyor.


katılıyorum. lakin Samsung'un üst segment telefonlarını da almak saçma. Amerikada 400 dolarlık android burda 3000 küsüre satılıyor. İphone'da bu kadar fiyat oynamıyor. misal 650 dolarlık iphone ancak o fiyatlara satılıyor. 2. el fiyatını düşünürsek iphone almak daha mantıklı.
S7 edge de yurt dışında 600 dolar bandında satılıyor bildiğim kadarıyla. Ama dediginiz gibi 400 dolarlık telefonların çoğu yok. Mesela ben OnePlus 3 kullanıyorum ve s7 edgeyle kapışıyor. Aldığım fiyatı 1200 tl. Turkiyede de zte axon 7 gelmis. O da düşünulebilir android segmentte fiyat performans olarak.
 
Ucuz güncel telefon istiyorsan google modellerine yönel bende nexus 5x var şuan 7.0 android var sade güzel hızlı akıcı şarjı 1 gün gidiyor, arka kamerası da çok iyi 4k çekim seçeneği de var.
 
Nerede taşıyorsun bunu cebindemi yoksa çantadamı?
Boyutları küçük zaten, cep için uygun.

Boyutları küçük zaten, cep için uygun.
Daha önceden çektiğim fotoğrafı da yüklüyorum daha güzel gözüküyor burada boyutu. ;)
asd1.jpg


Hem ince hem küçük, tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı