4 ayda YKS EA 100k yapılır mı?

AYT edebiyat 2 ayda çok rahat halledersin, türkçenin matematiğinin 55 günde edebiyat kampı var videoları kısa kısa günde üç videoya tamamlayabilirsin hep divan edebiyatı'na zor derler ama bence milli edebiyata kadar edebiyat kolay kavranıyor. Tabii bu benim düşüncem umarım senin de çalışmaların güzelce ilerler ve hemencecik halledersin. Özet özet not alıp limit ya da Bilgi Sarmal edebiyatı öneriyorum ki zaten milli edebiyata kadar 18 net yapıyorsun paragraflarla birlikte soru kaçırmazsan.

Tarih içinse tarihane ya da soner ardıç tarih öneriyorum ikisi de özetleri çok güzel vermiş anlatım belki mutlu etmez ama tarih zaten anlatımla değil ezber ve kavramayla ilgili bir ders bence. İlk önce bir kaynaktan okuyup bu videolarla özet çıkarırsan tarihi yaparsın.

Coğrafya da klasik coğrafyanın kodları 27 günlük kamp + çözeceksen Bilgi Sarmal coğrafya ama AYT coğrafyayı çok zor sormazlar genelde yorum sorularıdır mesela AYT coğrafya ilk konusu iklimlerle bağlantılı TYT'den biliyorsan yaparsın bir de coğrafyanın kodları kanalında haritalar kampı var ona bakarsan bile 3 soru yapıyorsun.

Ve sözel dersleri her hafta bir kez oku. Denemeler için de konuları bitirmeyi bekleme bence. 2023 AYT sınavında sos1 zordu son aylarda da kıyaslama yaparsın çıkmış sorularda çok önemli.

Benim de hedefim EA 100-200k arası sözeli hallediyorum ama TYT AYT matematik asla artış gösteremiyorum TYT matematiği denemeyle halledeceğim şimdi unuttuğum konuların son tekrarlarını yapıp AYT matematiğe abanacağım 10 net yeterdi bana. AYT matematikte TYT'nin hangi konularıyla 8-9 net yapılıyor söyler misin?
tavsiyeler için teşekkür ederim hocam. Ayriyetten matematik için matematiğin güler yüzü+16 net videosunu izleyebilirsin. Ben izledim oradaki konulara çalışacağım tavsiyelerin için tekrardan teşekkür ederim
 

Geri
Yukarı