4 aydır uygulanan program nasıl?

AliErem11

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
4 aydır bu programı yapıyprum.haftada sadece 3 gün spora gidebiliyorum. Yaza kadar güzel ve estetik bir vücut yapmak istiyorum. Şu an 60Kg'yim ve 178cm boyum var. Vücudumda birazcık değişiklik olsa da yeterli olmadığını düşünüyorum. Programıma bakarsanız sevinirim bir süre daha bunu yapmaya devam edeceğim.

Leg extension 3X12.
Leg press 2X12.

Fly 3X10.
Bench press 3X12.

Lat pulldown 3X12.
Cable crow 3X12.

Lateral Rise 2X12.
Shoulder press 2X12.
Reverse fly 2X12.

Biceps curl 4X10.

Triceps 2X12.
Triceps pushdown 3X10.

ABS 6X20.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 aydır bu programı yapıyprum.haftada sadece 3 gün spora gidebiliyorum. Yaza kadar güzel ve estetik bir vücut yapmak istiyorum. Şu an 60Kg'yim ve 178cm boyum var. Vücudumda birazcık değişiklik olsa da yeterli olmadığını düşünüyorum. Programıma bakarsanız sevinirim bir süre daha bunu yapmaya devam edeceğim.

Leg extension 3X12.
Leg press 2X12.

Fly 3X10.
Bench press 3X12.

Lat pulldown 3X12.
Cable crow 3X12.

Lateral Rise 2X12.
Shoulder press 2X12.
Reverse fly 2X12.

Biceps curl 4X10.

Triceps 2X12.
Triceps pushdown 3X10.

ABS 6X20.

İdman programın gayet güzel bununla beraber beslenmeyide disiplinli bir şekilde ilerletirsen gözle görülür bir fark olması gerekiyor, aynı zamanda 4 ayda Yunan Tanrı'sı gibi bir vücudunun olamaz zaten. Programı ve idmanını bir yaşam felsefesi haline getir.

İdman programın gayet güzel bununla beraber beslenmeyide disiplinli bir şekilde ilerletirsen gözle görülür bir fark olması gerekiyor, aynı zamanda 4 ayda Yunan Tanrı'sı gibi bir vücudunun olamaz zaten. Programı ve idmanını bir yaşam felsefesi haline getir.

Hocam sizce dirty bulka gerek var mı? Bu antrenmanla kas kütlesi ekleyerek normal bir görünüme ulaşabilir miyim? Şu an zayıf gösteriyorum da.

Hocam sizce dirty bulka gerek var mı? Bu antrenmanla kas kütlesi ekleyerek normal bir görünüme ulaşabilir miyim? Şu an zayıf gösteriyorum da.

Dirty bulk bana göre gerekli. Ha yağlanıp o yağları yakacağını düşünüyorsan güzel bir kas kütlesi inşa edebilirsin ama sağlam bir irade gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı