4 GB RAM, 2 GB oldu

BedirhanYalcin

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 10400/16 GB RAM/RTX 3060 12 GB
Arkadaşlar şimdi benim PC çok eski bir PC, ve ben bunu tamirciye götürdüm. 4 GB RAM vardı tamirci de buna 32 Bit kurmuş, ben de internetten 64 Bit ISO dosyası indirdim, kurdum ama kurunca sistem özelliklerine baktığımda 2 GB yazıyor. Hani kullanılabilir de yazmıyor sadece 2 GB yazıyor, ve ben tekrar kurdum bir tane ISO belki düzelir diye yine düzelmedi. Şimdi benim PC laptop, hiçbir yerde böyle sorunla karşılaşan görmedim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    4,2 KB · Görüntüleme: 210
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya şu hayatta neredeyse hiçbir adam gibi bir aletim olmadı bir mouse u 6 7 yıldır kullanıyorum bir kötü PC'yi 6 7 yıldır kullanıyorum PlayStation alamıyorum telefon desen istemiyorum.
Dostum zaten yaşın küçük ilerde çalışır her şeyi alırsın hepimiz geçtik o yollardan.

Bilgisayar çöp zaten 8 GB RAM bile kurtarmaz onu he belki GHz iyidir.

Ya şu hayatta neredeyse hiçbir adam gibi bir aletim olmadı bir mouse u 6 7 yıldır kullanıyorum bir kötü PC'yi 6 7 yıldır kullanıyorum PlayStation alamıyorum telefon desen istemiyorum.
knk bilgisayarı olmayanlar var sen ve ben halimize şükredelim benimde playstation yok halimize şükredelim birkere daha

Ama allahıma şükürler olsun ki dimdik ayakta duran bir annem var sağ olsun o bana enerji veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…