4 GB RAM bilgisayar formattan sonra 2 GB RAM oldu

478424

Decapat
Arkadaşlar bilgisayarım formattan önce 4 GB RAM'di formattan sonra 2 GB RAM üstü açmamaya başladı ama RAM'lerde sorun olmadığına eminim. Sizce ne yapmalıyım?

Silgiyle sildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcıya gidip konuşun hocam. Gerekirse ailenizle gidin. Ya parasını alın ya da yeni anakart.

Bizim bilgisayarcı fan takarken benim Power Supply'i yaktı üstüne bir de 350'lik Power'imi söküp 230'luk Power taktı hiçbiri yetmezmiş gibi taktığı Power'in parasını istedi.

Fazlasıyla aldı...

Hayır slotlarda bir sorun yok o zaman anakartı bozmuş bizim formatcı. Doğru anlamışsınız.
2022'de hala var bu. Hem paranı alıyorlar hem de parçalarını alıp yerine bozukları takıyorlar. Ama kanıtlayamazsın işte. Ben bir şey yapmadım der. Korkutma ve caydırma yoluyla belki alabilirsin paranı geri. 2 GB RAMin edeceği hepi topu 50tl zaten. Hala bu dolandırıcılığa devam etmeleri inanılmaz.

2022'de hala var bu. Hem paranı alıyorlar hem de parçalarını alıp yerine bozukları takıyorlar. Ama kanıtlayamazsın işte. Ben bir şey yapmadım der. Korkutma ve caydırma yoluyla belki alabilirsin paranı geri. 2 GB RAM'in edeceği hepi topu 50TL zaten. Hala bu dolandırıcılığa devam etmeleri inanılmaz.

DDR2 RAM'ler 100 TL'ye alınabiliyor. Adam namaz falanda kılıyordu öyle bir şey yapması beni üzdü.

Bilgisayarcıya gidip konuşun hocam. Gerekirse ailenizle gidin. Ya parasını alın ya da yeni anakart.

Gittim zaten inkar ediyor zorlamayacağım belki bir suçu yoktur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı