Bilgisayarcıya gidip konuşun hocam. Gerekirse ailenizle gidin. Ya parasını alın ya da yeni anakart.
2022'de hala var bu. Hem paranı alıyorlar hem de parçalarını alıp yerine bozukları takıyorlar. Ama kanıtlayamazsın işte. Ben bir şey yapmadım der. Korkutma ve caydırma yoluyla belki alabilirsin paranı geri. 2 GB RAMin edeceği hepi topu 50tl zaten. Hala bu dolandırıcılığa devam etmeleri inanılmaz.Hayır slotlarda bir sorun yok o zaman anakartı bozmuş bizim formatcı. Doğru anlamışsınız.
2022'de hala var bu. Hem paranı alıyorlar hem de parçalarını alıp yerine bozukları takıyorlar. Ama kanıtlayamazsın işte. Ben bir şey yapmadım der. Korkutma ve caydırma yoluyla belki alabilirsin paranı geri. 2 GB RAM'in edeceği hepi topu 50TL zaten. Hala bu dolandırıcılığa devam etmeleri inanılmaz.
Bilgisayarcıya gidip konuşun hocam. Gerekirse ailenizle gidin. Ya parasını alın ya da yeni anakart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.