4 GB RAM, 2 GB oldu

BedirhanYalcin

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 10400/16 GB RAM/RTX 3060 12 GB
Arkadaşlar şimdi benim PC çok eski bir PC, ve ben bunu tamirciye götürdüm. 4 GB RAM vardı tamirci de buna 32 Bit kurmuş, ben de internetten 64 Bit ISO dosyası indirdim, kurdum ama kurunca sistem özelliklerine baktığımda 2 GB yazıyor. Hani kullanılabilir de yazmıyor sadece 2 GB yazıyor, ve ben tekrar kurdum bir tane ISO belki düzelir diye yine düzelmedi. Şimdi benim PC laptop, hiçbir yerde böyle sorunla karşılaşan görmedim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    4,2 KB · Görüntüleme: 209
Son düzenleyen: Moderatör:
12 Yasin'da ne bu hayaller diyorsunuz tamam da abi 8 9 Yasin'da bir çocuk yanında güzel oyunları kasmadan oynayınca üzülüyorsun neden benim yok diye.

12 Yasin'da ne bu hayaller diyorsunuz tamam da abi 8 9 Yasin'da bir çocuk yanında güzel oyunları kasmadan oynayınca üzülüyorsun neden benim yok diye.

Kanka senin durumunu anladık evet üzülüyor insan ben 14 yaşındayım bu yaşıma kadar ne 8 GB RAM'li laptop PC oldu ne de telefon telefonum olmadı PS olmadı PC seninki ile aynı neredeyse ekran kartı 8400M yani anladık pcniz kotu ancak daha kotüleri var hatta hiç bilgisayarı olmayanlar var. Biraz daha açalım dışarda virüs olmasına rağmen gecelere kadar çopçüler var plastik şişe topluyup 5-10 lira kazanıyorlar gördükçe üzülüyorum onları ama bak güzel kardeşim bizim hiç yoksa bir bilgisayarımız var ama onlar onlarda bir ayakkabı bile yok :( şimdi ne yapalım. Halimize şükredelim :)

Vallahi benim arkadaşım var PC'de 120 GB yer var oyunlara giremiyorlar bir de amcaları yapmış akıllı GTA 5 atmış, Tomb Raider yer yok PC'de nasıl amca.

Don't Starve Together sende var mı?

Yoksa hediye edim.

1593200664523.png

Bu varda galiba gerçegi degil yani mod u mu bilmiyorum xd.
Eğer istersen at ama parandan gidikse atma.

Kanka senin durumunu anladık evet üzülüyor insan ben 14 yaşındayım bu yaşıma kadar ne 8 GB RAM'li laptop PC oldu ne de telefon telefonum olmadı PS olmadı PC seninki ile aynı neredeyse ekran kartı 8400M yani anladık pcniz kotu ancak daha kotüleri var hatta hiç bilgisayarı olmayanlar var. Biraz daha açalım dışarda virüs olmasına rağmen gecelere kadar çopçüler var plastik şişe topluyup 5-10 lira kazanıyorlar gördükçe üzülüyorum onları ama bak güzel kardeşim bizim hiç yoksa bir bilgisayarımız var ama onlar onlarda bir ayakkabı bile yok :( şimdi ne yapalım. Halimize şükredelim :)
Ben gine iyiym 1 aya gtx 750ti geliyor.Konu açcam 400 tl ne ekran kartı alınır diye.
Not:Sistemim imzada,250ww güç kaynağı var.
Eki Görüntüle 595993

Bu varda galiba gerçegi degil yani mod u mu bilmiyorum xd.
Eğer istersen at ama parandan gidikse atma.
Hediye etcem param gitmicek ama oyunu seviyorsan atım gerçekten atcak kişi yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı