4 GB RAM'li sistem için en performanslı Windows 10 sürümü nedir?

1 Senedir kullanan arkadaşım var herhangi bir sorun yaşamadığını dile getiriyor. Neden güvenli olmasın?

Tek seferliğine kurulum yaptığım zaman Malwarebytes ile tarattığım zaman bir şey bulmamıştı. (Rootkit falan bütün her şey aktifti yaklaşık 1-2 saat sürdü tarama)

Tam olarak olmasa bile en kötü 200 MB falan daha fazla olur. Mem Reduct ile daha da düşürebilirsiniz sorun olmaz.

Ben en iyisi gidip bir sanal makineye kurayım şunu. Yoksa gerçekten bir kaos çıkacak.

İlk başta orijinal Windows 10 kurup sonrasında da bizim modifiyeli arkadaşı kuracağım. Ekran görüntülerini atarım.

Tamamdır benim de iniyor sizin attığınız anca 1 1.5 saate iner belki daha fazla internet yavaş ben bekliyorum sizi.

1 Senedir kullanan arkadaşım var herhangi bir sorun yaşamadığını dile getiriyor. Neden güvenli olmasın?
Birkaç kişi yaşamış da kart bilgileri falan çalınmış, iki faktörlü doğrulamayı açınca düzelmiş.

Birkaç kişi yaşamış da kart bilgileri falan çalınmış, iki faktörlü doğrulamayı açınca düzelmiş.
Garibime gitmedi değil. ISO dosyasını indirdikten hemen sonra malwarebytes ile taratıp, sonuçları paylaşırım.

(Virustotal'e yüklemek için internetim çok zayıf. 100 MB bir dosyayı yaklaşık 12 saatte yükleyebildim.)

Garibime gitmedi değil. ISO dosyasını indirdikten hemen sonra malwarebytes ile taratıp, sonuçları paylaşırım.

(Virustotal'e yüklemek için internetim çok zayıf. 100 MB bir dosyayı yaklaşık 12 saatte yükleyebildim.)
Siz kaç saate format atarsınız. Benim indi sayılır dosya yarıda. Sizi beklerim ben sizden sonra atarım.
Garibime gitmedi değil. ISO dosyasını indirdikten hemen sonra Malwarebytes ile taratıp, sonuçları paylaşırım.

(VirusTotal'e yüklemek için internetim çok zayıf. 100 MB bir dosyayı yaklaşık 12 saatte yükleyebildim.)

Bu Windows 8.1'den daha az RAM kullanır değil mi?

Son düzenleme:
Sanal makineye kurdum. Windows 10 home kurdum ikisini de.

Bu ikisi orjinal Windows 10'un görselleri.

orjw10 temiz yer.png
orjw10 temiz.png
modw10yer.png

modw10.png

Bunlar da modlu olanın. 0.9 GB alıyordu ancak ben tam olarak halledemedim.

Sizinki ile aynı olsun diye 4GB yaptım RAM boyutunu.

Ghost spectre'nin yaptığı Windows 10 süper lite 2004 (20H1) sürümü karşılaştırmalardan gördüğüme göre en verimlisi.

Opera Anlık Görüntü_2022-06-10_232901_www.youtube.com.png

Soldaki 2004, sağdaki 1909 sürüm farkı. Karşılaştırmadan görüldüğü gibi birebir aynı donanım kullanılmasına rağmen 2004 Süper Lite'de işlemcinin güç tüketimleri bile daha düşük.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ghost spectre'nin yaptığı Windows 10 süper lite 2004 (20H1) sürümü karşılaştırmalardan gördüğüme göre en verimlisi.

Eki Görüntüle 1416398

Soldaki 2004, sağdaki 1909 sürüm farkı. Karşılaştırmadan görüldüğü gibi birebir aynı donanım kullanılmasına rağmen 2004 Süper Lite'de işlemcinin güç tüketimleri bile daha düşük.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben kurmaya çalıştığımda eksik dosya hatası falan almıştım. Nedenini bilmiyorum.

Ben kurmaya çalıştığımda eksik dosya hatası falan almıştım. Nedenini bilmiyorum.

O tarz hatalar alanlar için rufus yerine yumi kullanın diyenler olmuş. Bence bir de o şekilde deneyin

O tarz hatalar alanlar için rufus yerine yumi kullanın diyenler olmuş. Bence bir de o şekilde deneyin

Bir kere daha kuramadım zaten. Benim USB BIOS tarafından okunmuyor Windows'un içinden bootlamadığım sürece. O zaman da Windows'u sildiğim için direk BIOS'a atıyordu beni.

Bilgisayarcıya vermiştim. Safeboot+Fastboot kapatmama rağmen okumuyor USB'mi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı