4 görüntü çıkışlı ekran kartı önerisi

Tek bilgisayardan 15 uzunluğundaki sınıflara 4 farklı görüntü çıkışı vererek program çalıştırmak istiyorum. Ucuz maliyetli erkan kartı tavsiyesi istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

AMD kanadında bir fikrim yok ama iş için ve çok monitör kullanımı için bu kartı önereceğim. Evet serisinin çok üstünde bir fiyatı olabilir ve Gaming temalı olabilir ama görüntü çıkışı bakımından işinizi görecektir diye umuyorum.

Gigabyte GeForce GTX1050 G1 Gaming 2GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı

Eğer bütçeniz artar ise 1050 Ti modeline göz atabilirsiniz.

Arkadaşın belirttiği gibi Quadro ekran kartlarına bakabilirsiniz. İkinci el ucuz fiyatlı 4 çıkışlı ürün bulabilirsiniz.

Şu karttan bulabilirseniz işinizi çok rahat şekilde ve uğraştırmadan görecektir: GV-N750OC-1GI | Graphics Card - GIGABYTE Global
Monitörlerin görüntü giriş portları nedir?
Monitör daha almadık ona göre almayo düşünüyoruz
PNY Quadro P620 2GB GDDR5 128 Bit
Bu kart işinizi görecektir. Eğer pahalı gelirse iki adet düşük fiyatlı ekran kartını bir arada kullanırsınız ancak kaldırır mı bilemem
Display çıkışlı olması 15 metre olmasından dolayı sıkıntı çıkarmaz mı acaba
Arkadaşın belirttiği gibi Quadro ekran kartlarına bakabilirsiniz. İkinci el ucuz fiyatlı 4 çıkışlı ürün bulabilirsiniz.
İki kartla tam olarak yapılabilir mi? internette araştırma yaptım. Problem olabilir yönünde görüşler var.

Son düzenleme:
Çift kartlı sistemler ile ve Quadro kartlar ile uğraşmanıza gerek yok. Bahsettiğim kart veya muadilinden alırsanız sorunsuz şekilde halledersiniz. Yeni Nvidia 1000 serisi kartlarda ise VGA çıkışlı monitörler için aktif dönştürücü kullanmalısınız. Bu da maliyeti arttırır. Monitör ve kart seçiminde bunlara dikkat edin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı