Mysmeh
Kilopat
Daha fazla
Anladım hocam büyük ihtimalle ya push - pull - bacak, omuz, kol - göğüs, sırt yapacağım ya da PPL-upper yapacağım. Bacak omuz kol günü biraz zor gibi geldi 2.si daha mantıklı gibi. Belki 2.sini yapıp bacak gününe kol koyarım upper gününü göğüs, sırt, omuz gibi yaparım. Öyle olursa omuza ön, yan ve arka omuz için ayrı egzersizler yapmalı mı sizce yoksa göğüs için incline press yapsam ön omuzda zaten yeterince çalışır gibi düşünüp yardımcı kas gruplarına göre bir antrenman programı mı yapılmalı upper günü için. Biraz karışık anlattım ama anlamışsınızdır umarım demek istediğimi.
@OOM500 hocam sizce 4 gün için push-pull-upper-lower mı daha iyi yoksa göğüs sırt biceps - göğüs sırt triceps - bacak omuz - omuz kol tarzı bir antrenman mı daha iyi olur? Hem her kas haftada 2 kez dönüyor hem de upper gününde üst vücudun tamamını çalışmak yerine ayırıp daha fazla belli bölgelere yoğunlaşmalı bir antrenman gibi düşündüm.
@OOM500 hocam sizce 4 gün için push-pull-upper-lower mı daha iyi yoksa göğüs sırt biceps - göğüs sırt triceps - bacak omuz - omuz kol tarzı bir antrenman mı daha iyi olur? Hem her kas haftada 2 kez dönüyor hem de upper gününde üst vücudun tamamını çalışmak yerine ayırıp daha fazla belli bölgelere yoğunlaşmalı bir antrenman gibi düşündüm.
Son düzenleme: