4. kez sınava girmek mantıklı mı?

Kesinlikle 1 yıl daha hazırlanın. DGS ile biraz sakat iş gibi. 1 yıl nedir ki? Su gibi akıp geçecek. kimseyi dinlemeyin şu saatten sonra.
Öyle mi dersiniz 😕
Kardeşim her insan ruh hali durumu farklıdır bir başkası için çok basit görünen olay senin tüm hevesini gününü mahvedebilir o yüzden açıklama yapmana gerek yok. Kendi özeleştirini yap olasılıkları düşün kalacak mısın, gidecek misin? Dezavantajları var ikisinin de. Şunu söylemeliyim sadece eğer stres yapan biriysen kalmamalısın.
Hocam bir yanım DGS diyor. Sonra aklıma vakalardan dolayı açılmayabilir diye geliyor aklıma. Öyle olursa yine evde kalmış olacağım. Kararsızım.
 
DGS gir. Sınav sorularının zorluğu daha az ve rakip sayın daha az. Kendini geliştirdiğin sürece üniversite o kadar gerekli bir şey değil. 4 sene sadece YKS çalışmak bana saçma geliyor.
 
Instagram'da 600 bin takipçili bir sayfası olan arkadaşım var mesela. Bana yaklaşık 8 asgari ücret falan kazandığını söylemişti.
Haklı olabilirsiniz ama bu iş Çiftlik Bank gibi hüsranla sonuçlanabilir. Bir anda ne kadar para kazanıyorum vay be dersin sonra bir bakmışsın İnstagram sayfan kapanmış ya da Youtuber isen Youtube'un kapanmayacağının bir garantisi yok. Bu dediğin işler dediğim gibi riskli. Ondan önce işini garantiye alman için elinde bir diploman olmalı bence. Çünkü dediğim şeyler olursa en azından diplomalı bir işin olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı