4.nesil AMD Ryzen işlemciler AM4 desteğiyle geliyor

Merhaba arkadaşlar haberi okuyunca sevindim ve sizlerle paylaşmak istedim. Yeni nesil işlemcilerin bu yıl sonuna doğru piyasaya sürülmesi planlanıyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartlarda az para değil. Şimdi anakarta verilecek bütçe yerine daha iyi bir işlemci alabiliriz. Bu bizi nereden baksanız 3 sene daha ileriye attı.

Üzdü keşke B350 anakartlarada destek olsaymış.
Olabilir. 3.nesil gelirken de A320'ler desteklemeyecek demişlerdi, anakart üreticileri sürpriz yapıp beta BIOS yayınlamışlardı. A320'ler bu sefer elenecektir ancak B350 ve X370 anakartların gücü kesinlikle bu işlemcilerin altında kalkmaya yeter.

3600 alacaktım. Sizce beklenir mi 4. nesil? Kaç aydır toplamaya çalışıyorum sistemi.

3600 alacaktım. Sizce beklenir mi 4. nesil? Kaç aydır toplamaya çalışıyorum sistemi.
Bence paran varsa bekleme. Oyun için ekran kartı alınır, işlemci değil. Bekleyeceksen de paranı dolara molara çevir.
Kesin A320 desteklemeyecek mi öyleyse elimizde kaldı anakartlar
Kesin değil ama yüksek ihtimal. 3000 serisi çıkmadan önce AMD A320 kartlar desteklemeyecek demişti ancak anakart üreticileri beta BIOS yayınladı. Aynı şey olabilir ama düşük ihtimal.

Teşekkürler AMD, yine kullanıcıları yüzüstü bırakmadın.
O değil de acaba Ryzen 1. nesil hala revize edilecek mi?
Ben Ryzen 7 1700'ü falan da 12nm görmek isterdim açıkçası. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı