4 senedir tanıdığım kıza yeni aşık oldum

Açıkçası bana da benzer bir durum oldu ama ben tanıştığımda 9. sınıftaydım, yani herkes okula yeni gelmiş kimse birbirini tanımıyor, birkaç hafta sonra inanır mısın ilk adımı o attı bana. Tabi ben bir şaşırdım öyle oldu böyle oldu derken bir şey demedim. Sonrasında büyüdükçe keşke konuşsaymışım dedim. 2 sene sonra 11. sınıftaydım aynı senin gibi bir durum oldu ama sonra oluruna bıraktım, okul değişince de iyice karıştı zaten.

4 senedir tanıdığın biriymiş zaten, samimiyet varmış. Tavsiyem kesinlikle zamanı boşa geçirmemen üzerine olacaktır. İlk başlarda konuşmadığınız aylardan, görmeyeli neler oldu nasılsın gibi şekilde girebilirsin bence.
 
Kardeşim 27 yaşında bir ağabeyin olarak sana birkaç tavsiyede bulunayım; Lise'de yaşadığın hoşlantıyı aşk sanma. Ben aşk sandığım birinin peşinden 4 senemi, tüm lise yıllarımı verdim. Güzelim lise yıllarım yalnız bitti. Al karşına utana sıkıla da olsa konuş, içinde tutma. Reddederse de boş ver önüne bak. Ben açıldığımda "Hiç öyle düşünmemiştim hep arkadaş gözüyle görmüştüm arkadaş kalalım" demişti. O zamanlar da okulda en yakışıklı sayılacaklar içindeydim, bayağı havalıydım üst sınıflar dahil 1 senede 16 kız benimle çıkmak istediğini söylemişti hepsini reddetmiştim hanımefendi beni deniyor olabilir, ona aşkımı ispatlamalıyım diye düşünerek. Böyle düşüne düşüne 4 senem geçti gitti.
Şimdi ise 3 senedir delicesine aşık olduğum birisiyle 5 aylık nişanlıyım. Seneye inşallah evleneceğiz. Lisede yaşadıklarımı düşününce ne saçma davranmışım, bugünü düşününce o da aşk mıymış diyorum. Tavsiyem bu yaşlarda kimseden çekinme al karşına konuş ama reddedilirsen ispatlama derdine düşüpte kimseye yıllarını verme. Ahlak sınırlarını aşmadan bak keyfine.
 
Son düzenleme:
işe şu açıdan bakmanı tavsiye ederim.
senden önce başka biri ona açılmadan, senin hamle yapıp konuşman lazım.
unutma denersin olumsuz olacaksa kaybedecek bir şeyin yok.
ama olursa sizden mutlusu olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı