venomakasa
Kilopat
Daha fazla
soldan aynı renk sağdanda aynı renklere takmak gerekmiyormu?Hepsini aynı renkli slota takın. Hangi renk olduğu fark etmez. O şekilde takarsan Quad Channel çalışır ve performansa olumlu katkısı olur.
Evet. İki tane sağda 2 tane solda olacak. Aynı renklerde olacak. Yani 4 mavi slot ya da 4 siyah slotun hepsi dolacak. Hangisi olduğu fark etmez.soldan aynı renk sağdan da aynı renklere takmak gerekmiyor mu?
dediğiniz gibi yaptım soldan 1-3 sağdan 2-4 taktım pc açılmadı anakartta ram in yanında kırmızı ışık yandı sonra sağdan 2 tanesini çıkardım açıldı şuan 8gb kullanıyorum ne yapmam lazımEvet. İki tane sağda 2 tane solda olacak. Aynı renklerde olacak. Yani 4 mavi slot ya da 4 siyah slotun hepsi dolacak. Hangisi olduğu fark etmez.
Çıkardığın bellekleri tek tek dener misin?dediğiniz gibi yaptım soldan 1-3 sağdan 2-4 taktım pc açılmadı anakartta ram in yanında kırmızı ışık yandı sonra sağdan 2 tanesini çıkardım açıldı şuan 8gb kullanıyorum ne yapmam lazım
yılşdır 16gb kullanıyodum temızlık ıcın çıkarttım yerlerni unuttum arıza yokÇıkardığın bellekleri tek tek dener misin?
İçlerinden biri arızalı olabilir.
RAM arızası yoksa bir de soldan 1-3 ve sağdan 2-4 yerine tam tersini deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.