Daha fazla
Sonuuçta kılavuzda ki tüm ihtimalleri denedik 
Şuan sorun şu abilerim.
DIMM1 yani işlemcinin en yakınındaki yeşil slot.
DIMM1[Yeşil]-DIMM2[Turuncu] denedik Single Channel yazdı.
DIMM1[Yeşil]-DIMM3[Yeşil] denedik Single Channel yazdı.
DIMM2[Turuncu]-DIMM4[Turuncu] denedik Single Channel yazdı.
Dual Channel yazması gerekmez mi ? Ben zaten ekran kartımdan performans alamıyorum
Sistemim;
Operating System: Windows 7 Home Premium 32-bit
System Model: MS-7260
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ (2 CPUs), ~2.6GHz [OC 3.0GHz]
Memory: 3072MB RAM [DDR2]
Card name: AMD Radeon HD 7750 [128 Bit 2 GB]
PSU:Corsair VS 450W
Eski ekran kartım HD2600 128 bit idi en basit oyunlarda bile kasıyordu. Velhasil kelam Dual Channel yazması ve ekstra performans sağlaması gerekmiyor mu ? Hala Single Channel yazması normal mi ?
Kısacası bir DIMM2[Turuncu]-DIMM3[Yeşil] denemediğimiz seçenek kaldı acaba onda Dual Channel yazar mı
@Recep Baltaş üstad artık benim konularıma bakmıyor bile benden sıkıldı sanırsam
Şuan sorun şu abilerim.
DIMM1 yani işlemcinin en yakınındaki yeşil slot.
DIMM1[Yeşil]-DIMM2[Turuncu] denedik Single Channel yazdı.
DIMM1[Yeşil]-DIMM3[Yeşil] denedik Single Channel yazdı.
DIMM2[Turuncu]-DIMM4[Turuncu] denedik Single Channel yazdı.
Dual Channel yazması gerekmez mi ? Ben zaten ekran kartımdan performans alamıyorum
Sistemim;
Operating System: Windows 7 Home Premium 32-bit
System Model: MS-7260
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ (2 CPUs), ~2.6GHz [OC 3.0GHz]
Memory: 3072MB RAM [DDR2]
Card name: AMD Radeon HD 7750 [128 Bit 2 GB]
PSU:Corsair VS 450W
Eski ekran kartım HD2600 128 bit idi en basit oyunlarda bile kasıyordu. Velhasil kelam Dual Channel yazması ve ekstra performans sağlaması gerekmiyor mu ? Hala Single Channel yazması normal mi ?

Kısacası bir DIMM2[Turuncu]-DIMM3[Yeşil] denemediğimiz seçenek kaldı acaba onda Dual Channel yazar mı
@Recep Baltaş üstad artık benim konularıma bakmıyor bile benden sıkıldı sanırsam