Hocam SSD ile ilgili bir şey demedim ki? Attığınız sistem güzel fakat fiyatı gereksiz pahalı. O paraya çok rahat 4070 sistem alabiliyorsunuz. Üstelik DDR4 değil, DDR5 sistem alıyorsunuz. Attıklarımı tercih edebilirsiniz.
Mantıklı diyorsun aslında kafam çok karışık. Peki senin attığın sistem mi yoksa Prime 777'nin mi attığı Full ASUS tabanlı olsun. Anakart wifi bluetotth desteklesin istiyorum.
Hocam sistem güzel, alınır alınmasına da o fiyata alınmaz. 40k bütçe ile çok rahat RTX 4070 sistem toplar, 2K çözünürlükte bile çok rahat oynarsınız.
ASUS tabanlı istiyorsanız bu tercih edilebilir mesela:
![]()
ELITE-7600 / AMD Ryzen 5 7600 MPK / ASUS Tuf Gaming GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-7600 oyuncu bilgisayarı RTX 4070 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
![]()
ULTIMA-4070 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-4070 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4070 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7600 ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Ve bu sistem arasında hangisi? Bir de bu sistemler beni 5 yıl sorun çıkartmadan oynatır mı?
Hocam SSD ile ilgili bir şey demedim ki? Attığınız sistem güzel fakat fiyatı gereksiz pahalı. O paraya çok rahat 4070 sistem alabiliyorsunuz. Üstelik DDR4 değil, DDR5 sistem alıyorsunuz. Attıklarımı tercih edebilirsiniz.
Damek istediğim SSD'yi düşürüp ekran kartı anakart RAM veya soğutma vs yükseltebilirim.