40.000 TL sistem önerisi ve QP Bilişim'den alınır mı?

QP BİLİŞİMDEN BİLGİSAYAR ALINIR MI ?

• EVET

• HAYIR

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bütçe
40.000
Hocam SSD ile ilgili bir şey demedim ki? Attığınız sistem güzel fakat fiyatı gereksiz pahalı. O paraya çok rahat 4070 sistem alabiliyorsunuz. Üstelik DDR4 değil, DDR5 sistem alıyorsunuz. Attıklarımı tercih edebilirsiniz.

Mantıklı diyorsun aslında kafam çok karışık. Peki senin attığın sistem mi yoksa Prime 777'nin mi attığı Full ASUS tabanlı olsun. Anakart wifi bluetotth desteklesin istiyorum.

Hocam sistem güzel, alınır alınmasına da o fiyata alınmaz. 40k bütçe ile çok rahat RTX 4070 sistem toplar, 2K çözünürlükte bile çok rahat oynarsınız.

ASUS tabanlı istiyorsanız bu tercih edilebilir mesela:

Ve bu sistem arasında hangisi? Bir de bu sistemler beni 5 yıl sorun çıkartmadan oynatır mı?

Hocam SSD ile ilgili bir şey demedim ki? Attığınız sistem güzel fakat fiyatı gereksiz pahalı. O paraya çok rahat 4070 sistem alabiliyorsunuz. Üstelik DDR4 değil, DDR5 sistem alıyorsunuz. Attıklarımı tercih edebilirsiniz.

Damek istediğim SSD'yi düşürüp ekran kartı anakart RAM veya soğutma vs yükseltebilirim.

Ve bu sistem arasında hangisi? Bir de bu sistemler beni 5 yıl sorun çıkartmadan oynatır mı?
4070'li olan daha iyi.

Prime777'nin attığı sistem fiyatına göre iyi ama giriş seviye kalitede ürünler mevcut. MLD marka SSD dandik. Benim attıklarımda R5 7600 varken onda R5 7500F var. Benim attıklarımda B650 anakart varken onda A620 anakart var. Benim attıklarımda Asus ekran kartı varken onda Gainward var. Kötü değil Gainward, yanlış anlaşılmasın ama TUF veya Dual varken onu tercih etmem.

Bütçenize uyarsa, ki uyar, beni attıklarımı tercih etmek daha mantıklı açıkçası. 4070'li olanı tercih edebilirsiniz. Full Asus istiyorsanız Elite-7600'ü tercih edin.

4070'li olan daha iyi.

Prime777'nin attığı sistem fiyatına göre iyi ama giriş seviye kalitede ürünler mevcut. MLD marka SSD dandik. Benim attıklarımda R5 7600 varken onda R5 7500F var. Benim attıklarımda B650 anakart varken onda A620 anakart var. Benim attıklarımda ASUS ekran kartı varken onda Gainward var. Kötü değil Gainward, yanlış anlaşılmasın ama TUF veya Dual varken onu tercih etmem.

Bütçenize uyarsa, ki uyar, beni attıklarımı tercih etmek daha mantıklı açıkçası. 4070'li olanı tercih edebilirsiniz. Full ASUS istiyorsanız Elite-7600'ü tercih edin.

Peki bu sistemi 7600 X e değiştirsek nasıl olur?

₺2.200 fark koyuyormuş, bence gerek yok. 7600, 4070'e yetecek güçte. Onun yerine iyi bir soğutucu alıp takarsın.

Soğutucu olmasa kaç ay sıkıntı çıkarmadan götürür? An az 5 ay götürür mü ancak o zamana toplayabilirim kendimi.

Soğutucu olmasa kaç ay sıkıntı çıkarmadan götürür? An az 5 ay götürür mü ancak o zamana toplayabilirim kendimi.

Evet 2200 farka gerek yok. 7600 sistemin tek linkini atar mısın? Bir de hangi kargoyla çalışıyor bunlar? Ayrıca attığım monitör yeter mi buna değiştireyim diyeceğim de kulkaklık klavye mouse almadım henüz.

7600 sistemin tek linkini atar mısın?

Hangi kargoyla çalıştıklarını bilmiyorum, kendilerine sorabilirsiniz. 4070 ekran kartı 2K çözünürlükte de çok rahat oyun oynatır. Monitör değiştirmek size kalmış.

Hangi kargoyla çalıştıklarını bilmiyorum, kendilerine sorabilirsiniz. 4070 ekran kartı 2K çözünürlükte de çok rahat oyun oynatır. Monitör değiştirmek size kalmış.

Tamam teşekkür ederim geçiyorum siparişini. Bana düşük ms klavye ve farede önerebilir misin?

Tamam teşekkür ederim geçiyorum siparişini. Bana düşük ms klavye ve farede önerebilir misin?
Bu kampanyadan faydalanmayı unutmayın:

1693998526081.png

Klavye fare için isterseniz yeni konu açın bütçenizi belirterek, daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı