40-45 bin TL sistem toplama

• Konuyu başlatan Cage00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.352
Belirsiz satıcılarda alış yapmayın hocam ne olur ne olmaz risk almaya gerek yok.
Şimdi forumdaki güvenli mi değil mi konularını okuyorum. Gidip puanları iyi olan ve bilindik sitelerden almaya çalışacağım. Teşekkürler ilginiz, vermiş olduğunuz akıl ve cevaplar için...

Hocam Anakart ''Z690-A DDR5 6000Mhz (OC)'' Asus Prime değil de Msi olmasının bir sakıncası var mıdır? Biraz daha ucuz olduğu için tercih edebilir miyim? @messinicocugu

Şimdi ucuz olanlara bakıyorum da acaba hangilerini seçsem?

Msi daha ucuz görülüyor.

İşlemci tarafında da

5ghz olmasına rağmen daha ucuz görülüyor.

Ekran Kartı Tarafında da

SSD tarafında da

bu siteyi seçtim.

Güç kaynağı tarafında da

Bu sitede daha ucuz ama site hata veriyor 404 e düşüyor

Monitör anlamında da

burayı tercih ettim.

Sıvı Soğutucu anlamında da

En ucuz burası ama ( site çalışmasına rağmen 404 hatası veriyor - sitedeki hiç bir ürüne girilmiyor )

Bu sıvı soğutucuları hangi siteden alayım?

@Silinen üye

Pardon işlemci anlamında 5ghz boost olduğu zamanmış bir de fiyat bilgisi yokmuş göremedim.

Son düzenleme:
Şimdi forumdaki güvenli mi değil mi konularını okuyorum. Gidip puanları iyi olan ve bilindik sitelerden almaya çalışacağım. Teşekkürler ilginiz, vermiş olduğunuz akıl ve cevaplar için...

Hocam Anakart "Z690-A DDR5 6000MHz (OC)" ASUS Prime değil de MSI olmasının bir sakıncası var mıdır? Biraz daha ucuz olduğu için tercih edebilir miyim? @messinicocugu

Şimdi ucuz olanlara bakıyorum da acaba hangilerini seçsem?

MSI daha ucuz görülüyor.

İşlemci tarafında da

5GHz olmasına rağmen daha ucuz görülüyor.

Ekran Kartı Tarafında da

SSD tarafında da

Bu siteyi seçtim.

Güç kaynağı tarafında da

Bu sitede daha ucuz ama site hata veriyor 404'e düşüyor

Monitör anlamında da

Burayı tercih ettim.

Sıvı Soğutucu anlamında da

En ucuz burası ama ( site çalışmasına rağmen 404 hatası veriyor - sitedeki hiçbir ürüne girilmiyor )

Bu sıvı soğutucuları hangi siteden alayım?

@Silinen üye

Pardon işlemci anlamında 5GHz Boost olduğu zamanmış bir de fiyat bilgisi yokmuş göremedim.

MSI Z690-A da iyi anakarttır alabilirsin.
İkisi de aynı işlemci hocam birinde temel hızı birisinde Turbo frekansı yazmışlar ucuz olan alınabilir.
Ekran kartını hepsi buradan alabilirsin ve 14K vermene gerek yok EVGA FTW3 gayet iyidir.
Amazon güvenilirdir 980 Pro'yu alabilirsin.
Güç kaynağıda iyidir alabilirsin.
Trendyol'da iyidir monitörü de alabilirsin
Sıvı soğutmada bütün siteler güvenilir en ucuz yerden alabilirsin.

MSI Z690-A da iyi anakarttır alabilirsin.
İkisi de aynı işlemci hocam birinde temel hızı birisinde Turbo frekansı yazmışlar ucuz olan alınabilir.
Ekran kartını hepsi buradan alabilirsin ve 14K vermene gerek yok EVGA FTW3 gayet iyidir.
Amazon güvenilirdir 980 Pro'yu alabilirsin.
Güç kaynağıda iyidir alabilirsin.
Trendyol'da iyidir monitörü de alabilirsin
Sıvı soğutmada bütün siteler güvenilir en ucuz yerden alabilirsin.
Anakartı Asus Prime a serisinden aldım. Ekran kartı için artık çok geç bütün siparişleri verdim. Evga'nın desteği bitmişti demişlerdi. O yüzden msi almış bulunduk. Amazon'da hep yabancı firmalardı diye çözemedim. O yüzden diğer yerlerden aldım. 40-45k dedik bana tamı tamına ''63.5k ya patladı. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı