ilk5000
Femtopat
Daha fazla
Sınava az kaldı. Size öncelikle durumum hakkında bilgi vermem daha doğru olur.
TYT adına şu anda 70 80 arası gidip geliyorum 70 altına düşmüyor.
AYT matematikte 2.der. Denklem bitti mikro ve 345 ten, polinom da mikrodan bitti.345'te ÖSYM tadında testlerini çözüyorum çözerken zorlanıyorum konuya çalışmış olmama rağmen zorlanma nedenimi anlayabilmiş değilim acaba normal mi? Bu hafta fonk. Uygulamalarına geçeceğim.
AYT fizikte vektör bağıl sabit ivmeli hareket newton hareket atış enerji bitti.
AYT kimyaya yeni yeni başladım modern atom gazlar bitti yarın sıvı çözeltilere başlıyorum.
AYT biyoloji de sindirime kadar bitti bugün dolaşıma başladım bu hafta da onu bitireceğim.
Hedefim say ilk 40k ama pek oluru yok gibi ya da bilmiyorum sizce var mı?
Konularda durumum nasıl? günlük 10 saatin altına neredeyse düşmüyorum bir süredir.
Çok istiyorum inşallah başarırım ama umudum nedensizce yok oluyor sanki.
Arkadaşlar boş motivasyona değil dürüst yapıcı cümlelere ihtiyacım var.
Yazacağınız her kelime her cümle hayatıma dokunacak. Teşekkürler.
TYT adına şu anda 70 80 arası gidip geliyorum 70 altına düşmüyor.
AYT matematikte 2.der. Denklem bitti mikro ve 345 ten, polinom da mikrodan bitti.345'te ÖSYM tadında testlerini çözüyorum çözerken zorlanıyorum konuya çalışmış olmama rağmen zorlanma nedenimi anlayabilmiş değilim acaba normal mi? Bu hafta fonk. Uygulamalarına geçeceğim.
AYT fizikte vektör bağıl sabit ivmeli hareket newton hareket atış enerji bitti.
AYT kimyaya yeni yeni başladım modern atom gazlar bitti yarın sıvı çözeltilere başlıyorum.
AYT biyoloji de sindirime kadar bitti bugün dolaşıma başladım bu hafta da onu bitireceğim.
Hedefim say ilk 40k ama pek oluru yok gibi ya da bilmiyorum sizce var mı?
Konularda durumum nasıl? günlük 10 saatin altına neredeyse düşmüyorum bir süredir.
Çok istiyorum inşallah başarırım ama umudum nedensizce yok oluyor sanki.
Arkadaşlar boş motivasyona değil dürüst yapıcı cümlelere ihtiyacım var.
Yazacağınız her kelime her cümle hayatıma dokunacak. Teşekkürler.