40 bin hedefi gerçekçi mi?

ilk5000

Femtopat
Daha fazla  
Sınava az kaldı. Size öncelikle durumum hakkında bilgi vermem daha doğru olur.
TYT adına şu anda 70 80 arası gidip geliyorum 70 altına düşmüyor.

AYT matematikte 2.der. Denklem bitti mikro ve 345 ten, polinom da mikrodan bitti.345'te ÖSYM tadında testlerini çözüyorum çözerken zorlanıyorum konuya çalışmış olmama rağmen zorlanma nedenimi anlayabilmiş değilim acaba normal mi? Bu hafta fonk. Uygulamalarına geçeceğim.

AYT fizikte vektör bağıl sabit ivmeli hareket newton hareket atış enerji bitti.
AYT kimyaya yeni yeni başladım modern atom gazlar bitti yarın sıvı çözeltilere başlıyorum.
AYT biyoloji de sindirime kadar bitti bugün dolaşıma başladım bu hafta da onu bitireceğim.

Hedefim say ilk 40k ama pek oluru yok gibi ya da bilmiyorum sizce var mı?

Konularda durumum nasıl? günlük 10 saatin altına neredeyse düşmüyorum bir süredir.
Çok istiyorum inşallah başarırım ama umudum nedensizce yok oluyor sanki.
Arkadaşlar boş motivasyona değil dürüst yapıcı cümlelere ihtiyacım var.

Yazacağınız her kelime her cümle hayatıma dokunacak. Teşekkürler.

Çok iyi hocam 10saati düşmediğiniz sürece önümüzdeki 2 ay devam ederseniz 90 TYT 60 AYT ulaşmanız oldukça mümkün. TYT ders ders netlerinizi yazabilir misiniz hocam?

Sınava az kaldı. Size öncelikle durumum hakkında bilgi vermem daha doğru olur.
TYT adına şu anda 70 80 arası gidip geliyorum 70 altına düşmüyor.

AYT matematikte 2.der. Denklem bitti mikro ve 345 ten, polinom da mikrodan bitti. 345'te ÖSYM tadında testlerini çözüyorum çözerken zorlanıyorum konuya çalışmış olmama rağmen zorlanma nedenimi anlayabilmiş değilim acaba normal mi? Bu hafta fonk. Uygulamalarına geçeceğim.

AYT fizikte vektör bağıl sabit ivmeli hareket newton hareket atış enerji bitti.
AYT kimyaya yeni yeni başladım modern atom gazlar bitti yarın sıvı çözeltilere başlıyorum.
AYT biyoloji de sindirime kadar bitti bugün dolaşıma başladım bu hafta da onu bitireceğim.

Hedefim say ilk 40k ama pek oluru yok gibi ya da bilmiyorum sizce var mı?

Konularda durumum nasıl? Günlük 10 saatin altına neredeyse düşmüyorum bir süredir.
Çok istiyorum inşallah başarırım ama umudum nedensizce yok oluyor sanki.
Arkadaşlar boş motivasyona değil dürüst yapıcı cümlelere ihtiyacım var.

Yazacağınız her kelime her cümle hayatıma dokunacak. Teşekkürler.

Kendine güvenmelisin. Şu ana kadar yaptıkların boşa değil, konuların ve çalışma tempon gayet iyi. Zorlanman çok normal, bu yanlış yolda olduğunu değil geliştiğini gösterir. 40k zor ama bu emekle mümkün, yeter ki kendine inanıp devam et.

Umudunu kaybetmediğin sürece başarı gelecektir hocam daha önünde uzun bir süre var OBP katkısı ile beraber hedefine ulaşacağını düşünüyorum sıralamayı gözünde büyütme ve aynı istikrarla sıkılmadan devam et unutma bu süreç hayatında 1 kere geliyor bütün potansiyelini kullan.

Çok iyi hocam 10saati düşmediğiniz sürece önümüzdeki 2 ay devam ederseniz 90 TYT 60 AYT ulaşmanız oldukça mümkün. TYT ders ders netlerinizi yazabilir misiniz hocam?

Hız ve renk Türkiye genelinde bu hafta Türkçe 34 sos 14 mat 18 fen 13.
3D TYT 2 Türkçe 34 sosyal 18 mat 13 fen 12
Normalde fenim 15 16 geliyor branş denemelerinde 345 çözüyorum.
Matematik yetişmedi 3D de süreyi iyi yönetemedim büyük ihtimal 7 8 soru daha işaretlerdim Türkçe sosyal zamanımı yemeseydi.

Hız ve renk Türkiye genelinde bu hafta Türkçe 34 sos 14 mat 18 fen 13.
3D TYT 2 Türkçe 34 sosyal 18 mat 13 fen 12.
Normalde fenim 15 16 geliyor branş denemelerinde 345 çözüyorum.
Matematik yetişmedi 3D de süreyi iyi yönetemedim büyük ihtimal 7 8 soru daha işaretlerdim Türkçe sosyal zamanımı yemeseydi.

İyi yanı artı sadece deneme çözmeniz yeterli TYT de kötü yanı matematiğin düşük olması aynı net matematik 25 30 haliyle olsaydı çok iyi olurdu sürekli deneme çözün hocam fırsat oldukça eksiğinizi giderin AYT yüklenin geri kalan sürede artık.

İyi yanı artı sadece deneme çözmeniz yeterli TYT de kötü yanı matematiğin düşük olması aynı net matematik 25 30 haliyle olsaydı çok iyi olurdu sürekli deneme çözün hocam fırsat oldukça eksiğinizi giderin AYT yüklenin geri kalan sürede artık.

Ne yapabilirim matematikte konusal bir sorunumda yok aslında genel olarak.

Ne yapabilirim matematikte konusal bir sorunumda yok aslında genel olarak.

Soruyu açın hocam aklınıza ilk hangi çözüm geliyor düşünün sonra sizden hızlı çözen birisine öğretmen öğrenci fark etmez sorun soruyu nasıl çözdüğüne bakın, soru çözümü izleyin ve son olarak bolca TYT sorusu çözün çok zor olmasına gerek yok bu soruların ama soruyu gördüğünüz anda nasıl çözeceğinizi planlayabilir bir hale gelmeniz gerekli bu sınav sisteminde çünkü süre kısıtlamasına karşı çözüyoruz.

Soruyu açın hocam aklınıza ilk hangi çözüm geliyor düşünün sonra sizden hızlı çözen birisine öğretmen öğrenci fark etmez sorun soruyu nasıl çözdüğüne bakın, soru çözümü izleyin ve son olarak bolca TYT sorusu çözün çok zor olmasına gerek yok bu soruların ama soruyu gördüğünüz anda nasıl çözeceğinizi planlayabilir bir hale gelmeniz gerekli bu sınav sisteminde çünkü süre kısıtlamasına karşı çözüyoruz.
çok teşekkür ederim.ama kötü hissediyorum konularda gerideyim of of tekrar teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı