- Makaleler
- 18
Hocam 40 dakika ne yapabilir bir insan diye girdim. Klozeti koltuk mu sandınız napıyorsunuz ki 40 dakika ?Belki hoşuna gitmiştir.![]()
Hocam 40 dakika ne yapabilir bir insan diye girdim. Klozeti koltuk mu sandınız napıyorsunuz ki 40 dakika ?Belki hoşuna gitmiştir.![]()
Kalçamın içinin kurumasını bekliyorum. Yoksa çok ıslak oluyor. Bu arada evet evet hoşuna gitmiştir.Hocam 40 dakika ne yapabilir bir insan diye girdim. Klozeti koltuk mu sandınız napıyorsunuz ki 40 dakika ?Meraktan girdim yani hoşuma gideceğinden değil.
Ben büyük abdeste gittiğimde 40 dakika boyunca oturuyorum. Zararlı mı?
Hocam kalçamı hayatımda hiç su ile yıkamadım. Küçüklüğümden beri ıslak mendil kullanıyorum. Yani nasıl oluyor bilmiyorum.Önce taharet musluğu ile yıkayın. Ardından ise peçete yardımıyla kurulayın ve silin.
Dereceli sırasında tuvalet geliyor gidiyorum geliyorum oyun bitmiş oluyor.Demek kız arkadaşınızla yemeğe gitseniz tuvalete gitseniz aboo. Geçmiş olsun o kıza.
Açıkcası bu konuyu açtığıma pişmanım. Sanırım taharet musluğu sifonu çekince çalışıyor. Doğru mu?Suyu açtıktan sonra gelen suyun zaten direkt olarak kalçanıza geliyor olması gerek. Gelmiyorsa bir tık aşağı inermiş gibi yapın. Temizlendiğinden emin olduğunuzdan sonra peçete ile kurulayıp silebilirsiniz. Hala temiz değil hissiyatı veriyorsa ıslak mendil ile silmeye devam edip ondan sonra peçete ile kurulayın.
Bu yazdıklarımın bir teknoloji forumunda olduğuna inanamıyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.