40 günde TYT yetişir mi?

Sağ olun hocam moral verdiniz 50 nete denk geliyor 50 net yapsam yeter bana. Gazi üniversitesi elektronik teknolojisi istiyorum.

Hocam paragrafla problemler kısmına çalışsam sadece yeter gibi paragraftan 25 problemlerden 15 civarı geliyor. Sosyalden zaten şu an 10 net çıkartıyorum.
Güzel kardeşim TYT'nin asıl eleyici kısmı zaten problemler problemlere kadar olan ilk 10 soru çok kolay oluyor oraları çalışmalısın. Orayı çalışınca zaten problemlerin bir kısmını yaparsın 15 net civarı yapabilirsin. Sadece problem çalışırsan hepsini yapabileceğinin asla garantisi yok 11 de başladım çalışmaya daha hala yapamadığım problem soruları var. Hele zor sormak istedikleri zaman o problemleri çözmesi aşırı zor oluyor. Ekstradan çalışabiliyorsan Dil bilgisi çalış sadece paragraf problemle olacak iş değil.

Güzel kardeşim TYT'nin asıl eleyici kısmı zaten problemler problemlere kadar olan ilk 10 soru çok kolay oluyor oraları çalışmalısın. Orayı çalışınca zaten problemlerin bir kısmını yaparsın 15 net civarı yapabilirsin. Sadece problem çalışırsan hepsini yapabileceğinin asla garantisi yok 11 de başladım çalışmaya daha hala yapamadığım problem soruları var. Hele zor sormak istedikleri zaman o problemleri çözmesi aşırı zor oluyor. Ekstradan çalışabiliyorsan dil bilgisi çalış sadece paragraf problemle olacak iş değil.

Hocam zaten ek olarak kimya çalışacağım.

Matematikte temel konularınız nasıl, bir de hangi dersten 20 net yapıyorsunuz?

Türkçeden.

Hocam zaten ek olarak kimya çalışacağım.

Türkçeden.
Hocam deneme çözün her gün. YT'de kısa kamplar varmış ona katılın diyor ablam. Paragraftan 20 net ise din çalışın diyor. Sosyal ve coğrafyaya da önem vermeniz lazımmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı