400-500 TL arası kumaş kablolu mouse önerisi

Bütçe
400-500

navefps

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, benim evde bir canavar var. Kendisi farenin kablosunu kopardı ve mouse gidip gelmeye başladı. Yenisini almayı düşünüyorum. 400-500 TL arası önerebileceğiniz ve benim kedinin koparamayacağı bir kabloya sahip olan en iyi fareyi önerebilir misiniz? Eğer ki varsa 700 TL civarına kaliteli bir kablosuz fareye de bakabilirim.

SteelSeries Prime var. Eliniz büyükse tercih edilebilir yalnız kablosu kediye dayanmaz, kullanmadığınız zaman kablosunu çıkarırsınız.
Ya ben oyun oynarken ısırıyor zaten çoğunlukla. Öneri için teşekkürler ancak söylediğim gibi kumaş kabloya sahip olan bir fare daha çok işimi görür. 🙂

SS Prime'ın kablosu zaten istediğiniz gibi hocam.

1699707039484.png

Oynarken ısırıyorsa yapılabilecek pek bir şey yok, kablo kumaş olsa da plastik olsa da her türlü yırtılır. Bütçeyi 1000 liralara çıkartıp kablosuz bakın derim.

biraz bütçe arttırıp bunu alabilirsiniz hocam ama kediye kablo dayanmaz bence :d
kablosuz fare desek hafif diye topaç gibi oynamaya falan kalkar düşürür vs.
Geçmiş olsun şimdiden. işiniz zor valla :D

SS Prime'ın kablosu zaten istediğiniz gibi hocam.

Eki Görüntüle 2010553

Oynarken ısırıyorsa yapılabilecek pek bir şey yok, kablo kumaş olsa da plastik olsa da her türlü yırtılır. Bütçeyi 1000 liralara çıkartıp kablosuz bakın derim.
Bu iyiymiş ya, görsellerded normal kablo gibi gördüm ondan öyle dedim. Teşekkürler seçeneklerimden biri olacak <3

biraz bütçe arttırıp bunu alabilirsiniz hocam ama kediye kablo dayanmaz bence :d
kablosuz fare desek hafif diye topaç gibi oynamaya falan kalkar düşürür vs.
Geçmiş olsun şimdiden. işiniz zor valla :D
Çok hoşuma gitti bu da. Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı