400 - 500 TL mikrofon önerisi

Şu sıralar sanırım Almanya'dan gelen kargolarda özellikle Amazon'da bir problem var. E tabi malum üzücü afetten sonra öncelik her zaman acil durum ihtiyaçlarına veirlmeli. Bu nednele geçici süreliğine satışını kaldırmış olaiblirler.

Benim de afetten önce sipariş ettiğim Ram'ler 5 6 gündür havayoluna verilemedi. Ya da sırasını bekliyor. Biraz sabret 1 ay içerisinde satışı başlar yine büyük ihtimalle.
Stok sorunu onunla alakalı ise gerçekte hiç sorun değil beklerim. Mühim olan yardımlar aksamasın. Teşekkürler bilgi için.

Yani bundan ötesi 3D programda tekrar modelleyip sana teknik worksheet atmak :D Mikrofonun gövdesini bir daire düşün. Çapı da 4-4,5cm. Genelde mikrofonların saplarının çapı bu oluyor. Alacağın mikrofon standı haznesi de sıkıştırmalı, mikrofonu sıkan bir yapıda ve büyük ihtimalle ona uyumlu olacaktır.

@KafadanKontak hocam merhaba lioncast LS100 almayı düşünüyorumda gürültü engelleyici program olmayınca ses kötümü çıkıyor.
Hayır bası ve tizi gayet yerinde ve bir dipses bulunmuyor. Beni şaşırtan da bu gerçekten. Ben sadece biraz evde gürültü vs oluyor. Ondan Nvidia Broadcast kullanıyorum. Benim konuşmam dışında sesleri almasın diye.

26 Şubat'ta sipariş vermiştim, bugün teslim edilmiş eve ulaşmış. Akşama kullandığım eski mikrofon kulaklığı ile bunun ne gibi farklılıkları var merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı