Ben şu an DC'de keyifli bir şekilde muhabbetimi yapıyorum. Yani 400 TL'ye Türkiye'den alacağın Snopy bir mikrofon ile bu kaliteyi yakalayamazsın eminim.@KafadanKontak Ve akıllarda tek soru, bu mikrofona uyar mı? Bu arada siparişi verdim amazon üzerinden az önce umarım üzmez mikrofon.
Mikrofon ile bir ses kaydını alıp atabilir misiniz? Çünkü ne forumlarda gördüm ne de bir ses kaydı bulabildim. En azından diğer alacak insanlar için bir yararlı olur.Ben şu an DC'de keyifli bir şekilde muhabbetimi yapıyorum. Yani 400 TL'ye Türkiye'den alacağın Snopy bir mikrofon ile bu kaliteyi yakalayamazsın eminim.
3 gün önce bir arkadaş yüklemiş. Merak edenler için buyrun.Mikrofon ile bir ses kaydını alıp atabilir misiniz? Çünkü ne forumlarda gördüm ne de bir ses kaydı bulabildim. En azından diğer alacak insanlar için bir yararlı olur.
Gerek kalmadı hocam, teşekkürler.Hiç ses kaydı alıp birisine atmadım. Sizce en basit yolu nedir? Sonrasında DropBox linki olarak da iletebilirim.
Şu ürüne bakabilirsiniz.@KafadanKontak Ve akıllarda tek soru, bu mikrofona uyar mı? Bu arada siparişi verdim amazon üzerinden az önce umarım üzmez mikrofon.
3 gün önce bir arkadaş yüklemiş. Merak edenler için buyrun.
Gerek kalmadı hocam, teşekkürler.
Şu ürüne bakabilirsiniz.
Bu video çok iyi oldu yaaa. Nasıl seni tatmin etti mi ses kalitesi? Nvidia Broadcast harici başka yazılımlar da var. Ama Valorant veya Discord gibi kendi gürültü engelleme özelliği olan oyun ve uygulamalarda da çok tatmin edici bir performans veriyor ürün.
Şurada da benim yorumum çıkmış
Bu video çok iyi oldu yaaa. Nasıl seni tatmin etti mi ses kalitesi? NVIDIA Broadcast harici başka yazılımlar da var. Ama Valorant veya Discord gibi kendi gürültü engelleme özelliği olan oyun ve uygulamalarda da çok tatmin edici bir performans veriyor ürün.
Şurada da benim yorumum çıkmış
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.