400 TL karbonhidrat tozu önerisi

oHyder

Centipat
Katılım
16 Şubat 2023
Mesajlar
95
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
3kg gainer kullanarak yaklaşık 8-10 kilo kadar aldım. Ana öğünlerine dikkat et, günde 3 öğün yedikten sonra üstüne 40gr (bir ölçek) kadar da gainer tüket. Halihazırda spor da yapıyorsun gayet sağlıklı bir şekilde kilo alırsın.

Edit: Gainer'ı her öğünden sonra tüket, 3 öğün bittikten sonra değil. Günde 3 ölçek alacaksın yani. Ayrıca gainer bir öğün değildir, sakın öğünlerinde yemek yemeyip onun yerine gainer kullanma, bu sadece bir takviye.
 
Fiyatı önemsemeden önerebilir misin bütçemi zorlarım.
Big Joy güvenilirdir, aromaları çok iyidir. Bu marka da alt markasıdır ve aynı fabrikada üretiliyorlar. Zaten Türkiye'de çakma olmadığı garanti olan en ucuz ürünler bunlar sayılabilir, belki 1-2 ürün daha vardır ama pek fark yoktur fiyat olarak.

("Ozan10" kodu ile indirim alabilirsiniz.)


Bir de ben bu markayı kullanmıştım. İçimi ve aroması şahaneydi, fabrikası ve ham maddesi belli olan bir firma. Hatta 4 kere Mr. Olympia kazanmış Jeremy Buendia bu markanın sponsoru, ama sponsor göz boyamasın. Sponsorlara güvenip ürün alınmaz, sadece söylemek istedim.

("GYM10" kodu ile indirim alabilirsiniz.)

 
Big joy güvenilirdir, aromaları çok iyidir. Bu marka da alt markasıdır ve aynı fabrikada üretiliyorlar. Zaten Türkiye'de çakma olmadığı garanti olan en ucuz ürünler bunlar sayılabilir, belki 1-2 ürün daha vardır ama pek fark yoktur fiyat olarak.

("Ozan10" kodu ile indirim alabilirsiniz.)


Bir de ben bu markayı kullanmıştım. İçimi ve aroması şahaneydi, fabrikası ve ham maddesi belli olan bir firma. Hatta 4 kere mr. Olympia kazanmış jeremy buendia bu markanın sponsoru, ama sponsor göz boyamasın. Sponsorlara güvenip ürün alınmaz, sadece söylemek istedim.

("Gym10" kodu ile indirim alabilirsiniz.)


Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı