400 TL klavye önerisi

BCatto

Hectopat
Merhabalar, maksimum 400TL olacak şekilde klavye arıyorum. Aklımda Gamepower Ogre ve Monster Pusat K3 var fakat K3'te Red Switch yok. Red olması benim için daha iyi olur. K3'teki özellikler de çok güzel (ses tekerleği ve multimedya, USB çoklayıcı, akro tuşu). Kur Daha fazla artmadan almak istiyorum ama yakında Kara Cuma var. Beklemeli miyim? Şu an elimde kutusu açılmamış HyperX Alloy Core RGB de var, satmaya çalışıyorum. Ne önerirsiniz, ne almalıyım?

bunun yerine ogre almak daha iyi değil mi ? switchler aynı ve fazladan bilek desteği var.
A 101'den aldım 39 TL memnunum tek sıkıntı fazla ses çıkartıryor.
hangi klavyeyi ?

Bence artık Trust GXT 890 Cada fiyatını hak etmiyor. 300-250 TL gibi fiyatı olduğu zaman alınmalıydı bence.

Bence artık Trust GXT 890 Cada fiyatını hak etmiyor. 300-250 TL gibi fiyatı olduğu zaman alınmalıydı bence.
GamePower berbar bir markadır. Aldıktan sonra çok büyük ihtimal elinizde patlayacak.
bir şey sormak istiyorum ogre,Trust cada, reddragon falan outemu switch kullanmıyor mu ? yani ogrenin kalitesiz olduğu kadar trust da kalitesiz değil mi ? bana sırf bilek desteğinden dolayı ogre güzel duruyor kullanan 2 arkadaşım da çok memnun. 1 tanesi basmama sorunu vardı garantiyle değiştirdi ve baya beğeniyor.

bir şey sormak istiyorum ogre, Trust Cada, Redragon falan Outemu switch kullanmıyor mu? yani Ogre'nin kalitesiz olduğu kadar Trust da kalitesiz değil mi ? Bana sırf bilek desteğinden dolayı Ogre güzel duruyor ve kullanan 2 arkadaşım da çok memnun. 1 tanesi basmama sorunu vardı garantiyle değiştirdi ve baya beğeniyor.
Trust Cada Ogre'nin 2 katı daha kaliteli. Gamepower, Rampage gibi markalar Çin'de logo basıp Türkiye'de satıyor. Sadece anahtarın kalitesine bakarak klavyeyi kalitesiz diyemeyiz. Outemu anahtarlar düşük bütçe için ideal bir switch. Arkadaşların memnun diye klavye kaliteli olacak diye bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı