400 TL Oyuncu Mouse Önerisi

Garantisi devam ediyor ama yedek farem yok. İtopya'dan aldim bir de. Namı kötü firma. Göndersem 15 gün beklerim. İşim bilgisayarda ve bekleyemem o kadar. SteelSeries'e mail atayım bari.

SteelSeries'e mail atmayın benim kulaklığın mikrofonunu bozdum. Mail attım aldığınız yerle iletişime geçin oradan bir sonuç veya cevap alamazsanız bize yazın dediler. ZoccoShop üzerinden almıştım kulaklığı değiştirdiler ücretsiz şekilde yenisini gönderiyorlar ama iş günleri hariç sokağa çıkma yasaklarını falan toplarsak kulaklığın bana gelmesi 36 gün sürdü. İlk aldığınız yere gönderin. Onlarda zaten Kocaeli'deki SteelSeries servisine gönderiyorlar. En fazla 21 iş günü beklersiniz. Not: Sokağa çıkma yasağı olmazsa olursa süre uzayabilir.

Anladığım kadarıyla SteelSeries ne olursa olsun ürünün arkasında duruyor.

Aynen öyle zaten şu kulaklığım gelsin birçok dosta yardımcı olması için SteelSeries tarafında garanti süreci ve nasıl işlediğini anlamaları için rehber tarzı bir şey yapmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı