400 TL'ye kadar Blue Switch klavye önerisi

Membran, mecha-membrane ve farklı markalardan Red/Blue klavyeleri deneyim etmiş biri olarak söylüyorum Blue Switchler çok rahatsız etmiyor. Tabii sürekli olarak müzik dinlememin etkisi de büyük, genelde sessizse rahatsız edebilir. Oyun oynuyorsanız da Red daha mantıklı olur, uzun sürelerde Blue biraz daha fazla yoracaktır. Üstteki iki klavyeden birini tercih edebilirsiniz.

Dostum bunu kullandın mı? Şu an ben Blue Switch kullanıyorum ve aşırı bıktım. Bu beni 1-2 yıl götürür mü ve memnun musun?

Hocam bu fiyata sunduğu özellikler bakımından şu an için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.

Bir süre önce bu klavye ile beraber önerilen Gamenote KB857l modeli vardı stokları bitmiş/azalmış anladığım kadarı ile ondan dolayı 800-900 lira bandına zıplatmışlar fiyatını.

Tam olarak ne kadar götürür kesin konuşamam zaten bu klavye girişin de girişi bir model. Biraz daha kaliteli bir ürün istersen DK61 SE var ona bakabilirsin.

Hocam bu fiyata sunduğu özellikler bakımından şu an için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.

Bir süre önce bu klavye ile beraber önerilen Gamenote KB857l modeli vardı stokları bitmiş/azalmış anladığım kadarı ile ondan dolayı 800-900 lira bandına zıplatmışlar fiyatını.

Tam olarak ne kadar götürür kesin konuşamam zaten bu klavye girişin de girişi bir model. Biraz daha kaliteli bir ürün istersen DK61 SE var ona bakabilirsin.

Şuan bende Gamenote KB857l klavyesini kullanıyorum. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı