Arkadaşlar 400 TL bütçem var. Blue Switch Türkçe güzel bir klavye arıyorum. Ben bir tane buldum ama iyi bilmiyorum. Bu alınır mı sizce? MF Product Strike 0626 Blue Switch Kablolu Rgb Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Dostum bunu kullandın mı? Şu an ben Blue Switch kullanıyorum ve aşırı bıktım. Bu beni 1-2 yıl götürür mü ve memnun musun?
Dostum bunu kullandın mı? Şu an ben Blue Switch kullanıyorum ve aşırı bıktım. Bu beni 1-2 yıl götürür mü ve memnun musun?
Şuan bende Gamenote KB857l klavyesini kullanıyorum.Hocam bu fiyata sunduğu özellikler bakımından şu an için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.
Bir süre önce bu klavye ile beraber önerilen Gamenote KB857l modeli vardı stokları bitmiş/azalmış anladığım kadarı ile ondan dolayı 800-900 lira bandına zıplatmışlar fiyatını.
Tam olarak ne kadar götürür kesin konuşamam zaten bu klavye girişin de girişi bir model. Biraz daha kaliteli bir ürün istersen DK61 SE var ona bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.